Георги Марков: Толерантността на Бойко премина в наивност, избори до дупка

  • 16 ноември 2016 08:11

  • 31889
  • 27
Георги Марков: Толерантността на Бойко премина в наивност, избори до дупка
©

"БСП си изигра добре картите с издигането на Румен Радев, докато ГЕРБ подцениха избора на кандидат президент". Това заяви в ефира на БТВ Георги Марков.

"От май месец давам сигнала, че Йорданка Фандъкова е родена да бъде президент, най-харизматичният човек, който работи изцяло за гражданите", категоричен е той.

"Вчера Бойко Борисов ми звънна да ми благодари, беше спокоен, но аз съм сигурен, че ГЕРБ ще спечелят следващите избори", смята още Марков.

"Не  е виновна само госпожа Цецка Цачева, ГЕРБ изгуби много десни кандидати. Борисов направи най-толерантното, което можеше да направи. Сложи хора за министри - протестъри, качи Радан Кънев на гръб, даже сложи Мая Манолова, замесена в Костинбродската история, за омбудсман. Ирина Бокова беше омразна на десните избиратели в България също", добави още той.

"Бойко Борисов е широко скроен човек, прощава всичко, но него никой не прости. Той си има силна партия, умен лидер е, който е уважаван в Европа. Съветвам го да следва испанския пример. Другите, които не са ГЕРБ, няма да издържат много. Българският народ май не помни какви ги сътвориха БСП, когато им беше дадена властта", допълни Георги Марков.

"Росен Плевнелиев трябва да състави служебен кабинет, а първата работа на генерал Румен Радев ще е да разпусне този ужасен парламент", отговори Марков на въпрос какво следва оттук нататък."

"Дали като депутат, или не, аз ще продължавам да подкрепям ГЕРБ. Избори до дупка, докато се осъзнае народът. Борисов е призван да управлява, другите не ги бива"', каза Марков.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
31889 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Хасан

2017.03.20 | 14:07

27
Избори,но без субекти като Цвета Караянчева,която е време да заеме полагаемото и място-бунището на историята.Кърджали жадува справедливост!
Гюро

2017.03.20 | 14:06

26
Този,изрод се кланя ма всеки който може да го прибере под шлифера си Боклук си Марков без род и родина Егеш мегеш долен Шмекер!!!!!!!!!!!!
Инженера

2017.03.20 | 14:05

25
По добре Тиквата да накара това продажно чучело да се скрие, ако иска да запази избирателите си, получава се обратния ефект както и когато Иво Инджев се появи и заговори против Русия.

2017.03.20 | 14:03

21
БСП са внесли вчера проект за 27% личен данък. Целта е ясна - да убият средната класа с доходи на светло. Ще увеличат и данък печалба и осигуровките и ще изгонят чуждите инвеститори, които дават свестни заплати. Целта е ясна - искат да направят всички пролетариат, за да са бедни и прости хората и да им се молят за помощи и да гласуват за тях. Нека пак да отидат да гласуват за БСП, тези, които сега го направиха. Боже ,,,, СКОРО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ОСТАНАТ САМО КОМУНИСТИ И ПЕНСИОНЕРИ... ЧУДЯ СЕ ТОГАВА , КОЙ ЩЕ ИМ ИЗКАРВА ПАРИТЕ....НО ТО Е ЯСНО---ЩЕ СЕ ПРЕЦАКВАТ ЕДНИ -ДРРУГИ , ДОКАТА ИЗЧЕЗНАТ...

2017.03.20 | 14:04

24
абе и ти си прав, обаче на народа му омръзна да чакат тия западни инвеститори.... 27 години все ги нема. В Сърбия с прогресивен данък - има, не са в ЕС, в Румъния, и там данъкът е прогресивен, обаче инвеститори БОЛ, заплатите им по-големи, пенсиите по-големи, парното и токът им значително по-евтини, петролът също, ама хайде, те петрол си произвеждат. Абе всичко е по-евтино в съседните държави, а доходите им растат значително. Е как там може, а у нас не става???

2017.03.20 | 14:04

23
Забравяте ,че в Румъния няма валутен борд. Затова не се въвежда еврото в България, защото трябва да падне валутния борд и политиците наистина да управляват на своя отговорност, по- лесно им е да крадат от еврофондове и нищо да не се променя

2017.03.20 | 14:04

22
Верно е, в Румъния и в Сърбия, абе никъде няма валутен борд. Страните си развиват икономиката, БВП расте, заплатите и пенсиите растат, дори и в Сърбия, която не е в ЕС ... В Полша минималната пенсия и заплата отдаааавна са 450 евро. Абе как в тия страни може и става, а у нас при нито едно от десагшните правителства ВСЕ НЕ МОЖЕ??? Я Курнелия, Костов и Бойко да дадат обяснение на народа! Иначе за какво са ни?! Да се махат всичките!
Димитър Димитров

2017.03.20 | 14:03

20
Нищо не се е променило. Едните подават топката на другите. Като чета постовете, колкото някой е по-злобен, толкова става ясно, че автора му е бил прекалено наивен. Все някой трябва да ви оправи... ма не.. трябва сами да се оправим, да не разчитаме на месия. Може да започнете с измитане на тротоара пред дома ви или да срежете гумата на кретена дето е запушил вратата на входа ви... Чакате ли друг да го направи, ще чакате още!
УХБГЖ

2017.03.20 | 14:02

19
САМО ЗАРАДИ ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО ГЕОРГИ МАРКОВ БЪЛГАРИЯ Е НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА. ТОЗИ ВЪШЛЬО Е ОБСЛУЖВАЛ БКП, СДС, НДСВ И ГЕРБ. И ПИНОЧЕТ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ ЩЕ ЛИЖЕ ГЪЗОВЕ. ОСВЕН, ЧЕ Е ЖИВЯЛ НА ПЪПА НА СОФИЯ НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО ДРУГО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ОСВЕН ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИ НА УПРАВЛЯВАЩИ.
str

2016.11.17 | 23:13

18
Дърт олигофрен. Защо давате трибуна на такива платени и обвързани с партиите полу-идиоти. Гербаджийте почнаха да плашат народа.
dv

2016.11.16 | 17:53

17
Браво, много точно казано! А феновете на червените кхмери разбраха ли, че любимите им червени свини искат да премахват плоския данък?? Знаете ли червени лилиПутета каво означава това? Означава, че вашите любимци от БСП/ДПС и кръга КОЙ ще стават по-богати, а вие -техните послушни тролчета ще сте по-бедни! Ще избягат всички западни инвеститори, а руските свини ще ви смучат като паразити!!

2016.11.16 | 17:26

11
абе и ти си прав, обаче на народа му омръзна да чакат тия западни инвеститори.... 27 години все ги нема. В Сърбия с прогресивен данък - има, не са в ЕС, в Румъния, и там данъкът е прогресивен, обаче инвеститори БОЛ, заплатите им по-големи, пенсиите по-големи, парното и токът им значително по-евтини, петролът също, ама хайде, те петрол си произвеждат. Абе всичко е по-евтино в съседните държави, а доходите им растат значително. Е как там може, а у нас не става???

2016.11.16 | 17:53

16
Къде си бе мишок.С когото се захвана го закопа.Преди СДС,после Яни Янев,сега искаш да ликвидираш и ГЕРБ.Ще успееш.Дерзай.
МИНЧО

2016.11.16 | 17:51

15
ПОРЕДНИЯТ КЛАКЬОР НА БОЙКО АМА НАЛОДА НЕ СЕ ВРЪЗВА ВЕЧЕ НА ТАКВИЗ!

2016.11.16 | 13:09

9
Народът от четвърт век все се връзва на едни и същи! Жалък, глупав народ ...

Добави коментар

Водещи новини