Слави Бинев: Не съм врачка, а политик

  • 16 декември 2011 08:13

  • 1954
  • 0
Слави Бинев: Не съм врачка, а политик
©

Не мога да кажа какво става и ще стане в партия Атака, не съм врачка, аз съм политик. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

По думите му партията не е тъкмо от семеен тип, но Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се е обърнал към близки хора, за да муу помагат и да го подкрепят и това е нормално. Той отказа да говори по въпроса за раздорите в партията, като каза, че тя не е проблем в момента в България, други са проблемите.

"А ГЕРБ иска да е единствената партия, има интерес да не съществува нищо друго извън него. Като казвам ГЕРБ имам предвид само един човек", каза Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. Политическите идеологии са отстъпили назад по отношение на стандарта на хората, посочи Бинев. Когато искаш да направиш добър отбор, взимаш най-добрия футболист, а не пожарникар, който рита добре, посочи Бинев.

На въпрос дали трябва да бъде сменен лидерът на партията, Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на каза, че човек може да дава становища, само ако може да се включи. „Аз лично виждам родолюбието по малко по-различен начин. За мен то не е конфронтацията, а човек да има визия за бъдещето. Никой не носи нотариален акт за най-голям родолюбец, някакво звание, освен може би Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, каза Бинев. 

Нямаме достойноството да направим това или друго, защото са некадърни управляващите, каза още Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. Според него плоският данък не бива да се пипа. После – трябва да се намери начин да имаме привилегии при много по-добри условия. "Ние сме на първо място по корупция, трудно е такъв да иде да се спазари за по-добри условия, защото няма бекграунда да го направи. Дано премиерът да не се изкуши от титлата "Финансист на годината". Надявам се този път той да не се мисли за „вся и всьо“, а да се допита до по-знаещи хора и да обсъжда с тях.

Богат човек може да те направи богат, беден може да те направи беден. Човек чува само нещата, които е готов да сподели. Човек трябва да се опита да брани българския бизнес, човек, който да защитава интересите на бизнеса и на България.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 трябваше да покажат, че България е дисциплинирана. А за Шенген искат да увеличим данъците. Възможно е правителството да вземе различно решение, а защо това не се обсъжда в пленарна зала? Премиерът махва с ръка и казва, че няма да се обяснява пред народното събрание, а не бива да е така.

Последвайте канала на

1954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини