Австриец ни благодари, че спираме нелегалните мигранти

  • 07 октомври 2016 15:43

  • 4281
  • 3
Австриец ни благодари, че спираме нелегалните мигранти
© ГЕРБ, пресцентър

Председателят на парламентарната група на Австрийската народна партия Рейнхолд Лопатка изрази благодарност от името на своята страна за изграденото възпиращо съоръжение по външната граница на ЕС и коментира, че действията на България трябва да бъдат подпомагани от цяла Европа. Той се срещна с председатя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Двамата обсъдиха добрата комуникация между двете членки-партии на голямото семейство нa Европейската народна партия.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна Рейнхолд Лопатка с прилаганите мерки от страна на българското правителство и българските служби за сигурност по отношение на бежанския натиск върху външната граница на Европейския съюз.

По време на разговора Цветанов и Лопатка се обединиха около визията, че всички страни-членки на ЕС трябва заедно и координирано да полагат всички усилия за справяне с бежанската криза и с миграционния натиск върху външните граници на общността.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председателят на ПГ на Австрийската народна партия изразиха удовлетворенност от подписаното споразумение за реадмисия между Афганистан и ЕС.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4281 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
hahah

2016.10.17 | 17:03

3
Tozi avstriec ako znae che sreshtu nego sedi edna ot nai maznite podlogi, koqto nikoi ne razbira kak oshte ne e v zatvora zaedno s boko Tikvata i maika im.. Slqp narod pulni jobove!

2016.10.11 | 23:04

2
Австриец ни благодари, че спираме нелегалните мигранти - A KAKVO NI STRUVA TOVA :::::::::::::::: NIE NE SME GI KANILI DA IDVAT

2016.10.11 | 23:03

1
много е тъпо когато на баъзик те хвалят и ти да се кефиш без да се усетиш....

Добави коментар

Водещи новини