Валери Симеонов заподозря: Разрушаването на паметника на Каймакчалан е постановка

  • 27 септември 2016 07:46

  • 3212
  • 2
Валери Симеонов заподозря: Разрушаването на паметника на Каймакчалан е постановка
© Булфото (архив)

Клипът с чука, който Миленко размахва, е театрална постановка. Защото плочата, поставена от нашите командоси от 68-а бригада Специални сили, бе доста здраво закрепена с цимента, който момчетата буквално изнесоха на гръб до върха. Де факто са я изкъртили с канго от сръбския параклис, където течаха ремонтни работи. Това заяви съпредседателят на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който заподозря, че всичко е било замислено по-рано.

"Нима не виждате на клипа, че плочата вече я няма, а Миленко блъска по някакви камъни. Интересно щеше да бъде, ако този храбрец бе дошъл на върха, докато там бяха нашите командоси. Ама смее ли!", коментира в интервю за "24 часа" патриотът.

Той обърна внимание, че  Миленко Неделковски е манипулируем и зависим човек. Подчерта, че е лежал в затвора за измами, а баща му също е известен с яростния си антибългаризъм.

Валери Сименонов похвали властите за бързата реакция. Той заяви, че този път е била "доста адекватна на фона на беззъбата и импотентна външна политика от годините на първия кабинет на Борисов, да не говорим за правителството на Орешарски.

"Реакцията бе естествена, макар че ми се ще Борисов да бъде малко по-категоричен. Нещо много усукано и витиевато се изрази той. А трябваше директно да каже, че при такава политика България няма да подкрепи Скопие за ЕС и НАТО", подчерта още Симеонов.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3212 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2016.09.30 | 20:30

2
Стига сте плашили с ЕС и НАТО.С действията си направихте така че България да е с единия крак вън от тези два съюза.Така че докато дойде време Македония да я приемат не се знае ние къде ще бъдем.

2016.09.29 | 18:16

1
Абе Валери това канго с нафта ли бачка или агрегат са качили на върха? ти си малоумен бе

Добави коментар

Водещи новини