Нинова: Борисов продава народа си за 100 млн. евро

  • 21 септември 2016 18:02

  • 34544
  • 43
Нинова: Борисов продава народа си за 100 млн. евро
©

Не подкрепихме решението на парламента за помощ за НЕК за дълга по АЕЦ "Белене", тъй като не беше прието нашето предложение едновременно с плащането да бъде отменено решението за спирането на проекта. За нас в такъв случай плащането е безсмислено. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Говори се за потенциални инвеститори, но първата стъпка за преговори с инвеститори е да се отмени решението за спиране на проекта. Никъде по света няма ядрена централа, която да е губеща, заяви Нинова.

По думите й отменянето на решението за спирането на проекта "Белене" отговаря на националния ни интерес. Този проект е изгоден за България. В момента управляващите само преливат от пусто в празно. Трябва политиците и експертите да седнат на една маса, за да бъде решено окончателно бъдещето на проекта, подчерта тя.

Нинова коментира и скандалното изказване на руския депутат Пьотр Толстой, че Русия ще изкупи цяла България, като подчерта, че то е неприемливо за България, колкото и ексцентричен да е той като човек.

Като една от основните причини за разрива с АБВ Нинова посочи тезата на партията на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, че България трябва да стане президентска република, което за БСП не било приемливо. Те искаха да сключим споразумение за кандидатурата на ген. Румен Радев, но да могат да присъединяват и други партии, без за това да има допълнително споразумение. Това е безпринципно, утре те могат да искат да присъединят Реформаторския блок, както правят по места с кандидати за кметове. Много съществени неща като това преобърнаха колата в случая. Замириса на договорки и безпринципност. Аз искам да наложим нов стил – като кажем нещо на хората да го правим, а не да правим безпринципни договорки зад гърба им, коментира Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Лидерът на БСП отхвърли твърденията, че БСП "играе" с ГЕРБ с цел Реформаторският блок да бъде изваден от управляващата коалиция. Нинова бе категорична, че БСП ще извади "на светло" още скандални сделки, подобни на тази с "Царските конюшни". Нечовешко е да се краде по този начин, подчерта тя.

По думите й, европейските лидери купуват българския национален интерес със 108-те млн. евро, отпуснати от Европейската комисия за охрана на границите. Стана ясно, че тези пари са отпуснати с цел да бъдат изградени бежански центрове у нас и България да се превърне в буферна зона за мигранти. Всички европейски лидери си защитават държавите и народите, а нашите си продават народа за едните 100 млн. Нашият нов международник Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се прибра след срещата в Братислава и обяви отпускането на парите като негова заслуга. Държавата ни трябва по-категорично да настоява за промяна на Дъблинското споразумение, заяви Нинова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
34544 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
alexn

2016.10.01 | 14:55

43
Комунисти са лъжци! Това са нй-опсните индивиди във България! НО, Но Нинова казва истината! ГЕРБ продадоха България за 160 мил.€. Борисов е готов да напълни България с арби! Просто идва ново РОБСТВО- мюсюлмано арабско! Борисов е опасен за България! Да не забравяме унижението пред Ердоган и Турция!!!

2016.09.26 | 21:52

33
Шизофриника, можеш ли да де закълнеш, че не е лъжа или по точно полу лъжа, която може да се приеме от някой като истина. Затова я избраха за лидер защото ст служи с полу лъжи.

2016.09.26 | 21:52

32
ИЗКЛЮЧВАМ ЛУМПЕНИТЕ - АКО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМ СЕ ПОМОГНЕ, ТЕ НЯМАШЕ ДА СА ТАКИВА!!!
шизофреник

2016.09.26 | 21:01

27
Сега ми обясни кое от това което казва Нинова и ти потвърждаваш е лъжа

2016.09.28 | 10:53

42
Алоооооо како що не кажеш как щяхте да продадете държавата на Делян Пеевски?
ШКУМВАТА

2016.09.28 | 10:53

41
Обява пред централата на ГЕРБ: „ТЪРСИМ КАНДИДАТ – ЧЛЕН за ГЕРБ БЕЗ КОРИСТНИ ЦЕЛИ! ОТ ЛЮБОПИТСТВО-ДО СЕГА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ТАКЪВ”
НИНОВА, ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.09.26 | 21:53

40
ДРУГАРИ БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО

2016.09.26 | 21:53

39
май , приказката : ако знаех че го продаваш толкова евтино ,аз щях да го купя . ще излезе на яве
Павела

2016.09.26 | 21:53

38
Нинова как не те е исрам да говориш глупости,България има нужда от помощ,преди получамахме от СССР сега от ЕС ,ние сме малка държава на възлово място и тази помощ е нужда за спокойствието на страната,не поста вяй нещата по този грозен начин за да ностройваш хората срещу Правителството защото е подло и то много подло,вие сте тези които продадохте и съсипахте държавата и ти го знаеш,сега се мъчите да се прикриете по един или друг начин нещата като нападате неоснователно за да убедите кого бе Нинова ,Русия нали че сте и големи приятели,всички сме и приятели само че вие сте фалшиви приятели,сметкажии и гадни далавераджии,много усилия ще ви трябват за да върнете доверието на хората ,защото когато 20г никой не ви вярва ,трябва да минат още толкова да мине едно цяло поколение което да не ви помни некадърността за да си сложи отново гловата в торбата и да ви се довери,доверие се печели много трудно ,лошото е че като се загуби минава много време за да се върне.
НИНОВА, ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.09.26 | 21:53

37
ДРУГАРИ БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО.
,

2016.09.26 | 21:53

36
за тая особа знаех че не ев ред,но че е и толкова куха та чак вдлъбнатане че е новост ама таквова открито признаване че си кухар е множко и за червените карикатури
неграмотен

2016.09.22 | 20:33

9
Граматика се учи до четвърти клас. Да не би да си отсъствал тогава от училище.
Karo

2016.09.26 | 21:52

34
Eдинствения вход към властта за БСП е през задния вход. Нинова е сигурна че ще спечелят изборите точно както ГРИП е сигурен че ще ги спечели.

2016.09.26 | 21:52

35
Внимавай със задната си врата.
ggg

2016.09.26 | 21:51

29
БСП,ГЕРБ,АБВ,ДпС= източване на милиони от държавата ,разруха в икономика.банки,образование,правосъдие.Вместо това гледаме усмихнати лица на лидери-Нинова,Първанов,Борисов.А парите ги няма и няма и пак плащаме за глупостта им.Къде са парите от КТБ?

2016.09.26 | 21:51

31
Забрави да пишеш: Волен президент.

2016.09.26 | 21:51

30
парите от КТБ са на Корнелия у задния двор

Добави коментар

Водещи новини