Ерменков: Очаквам да отворя "Продавалник" и да видя, че правителството продава ядрено обор

  • 21 септември 2016 12:49

  • 9268
  • 9
Ерменков: Очаквам да отворя "Продавалник" и да видя, че правителството продава ядрено обор
©

"Искате да платите главницата. Добре, ще я платите. Но вие нямате стратегия. Вие нямате визия. Вие нямате дори и идея как ще се развива този процес след като купите реакторите, даже преди малко уважаемата госпожа министърка каза "Някак си ще се опитаме да получим някаква принадена стойност".

Ама колеги, вие вече три месеца се опитвате да я получите тази принадена стойност, развивайки бурна дейност по продажба на тези реактори. Очаквах даже скоро време като отворя "Продавалник" да видя, че там българското правителство предлага на интернет страницата си продажба на ядрено оборудване. Само до там не го докарахте", аргументира се Таско Ерменков.

Петър Славов от Реформаторския блок и Красимир Велчев от ГЕРБ си размениха реплики в подкрепа на идеята на кабинета.

"Дали не е редно на закона да му променим наименованието и той да се казва Закон за изплащане от българския народ на поредните държави дългове, натрупани от БСП. Сега разбираме, че не са виновни и за това, че по време на тяхното управление, Тройната коалиция, двама души, изпълнителни директори на НЕК, пред очите на техния министър на енергетиката, икономиката и както тогава беше точното име, са подписали това въпросното споразумение и са поръчали оборудване за атомна централа без да има подписан договор за такава централа. Уважаеми колеги, това на мен ми звучи като човек да вземе и да си поръча дограмата за бъдещия си апартамент, като не си е купил още апартамента", коментира Славов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9268 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
стар комуняга, крадльо

2016.09.23 | 17:48

9
Таско, Таскоооооооооо........ Много си проЗ бе, Тасе! Тасе, Тасенцеееееее...... Айде, скрий се бе Тасе!
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ -СРАМ

2016.09.22 | 18:22

8
ДРУГАРИ , БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО

2016.09.22 | 00:23

4
така е, а тия, дето ни продадоха на Меркел и не ни дават ни Белене, ни Южен поток, ни нищо по-малко цинични ли са от другарите? Или са от едно и също продажно ПРО-ЗАПАДНО котило?

2016.09.22 | 18:22

7
Ерменков, и задника си на въглен да сложиш няма да бъдеш нещо по вече от Кутев.

2016.09.22 | 00:23

5
този разби Тиквите .

2016.09.22 | 00:23

6
По далеч от тиква не виждаш тикварю.
модератора е педал и боклук

2016.09.21 | 23:42

3
И все пак мъди ,отвътре ме чегъртя и не мога да не се изпразня !Поздравявам Ерменков ,това ще се помни !Натри им носа на тия малоумници !Интересно е само едно ,Боко не се поправи ,събира министри по кръстовища и канали !

2016.09.21 | 17:55

2
А защо никой не говори за договорите за Мариците? Защо не кажат как и срещу какво Костов и неговите търгаши на България, подписаха такива договори, а?
модератора е педал и боклук

2016.09.21 | 17:16

1
Какво мъди -страх !Прав си !Хляба ,макар и горчив ,трябва да го пазиш !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини