В НС нищо ново, ГЕРБ и БСП влязоха в поредните словесни препирни и скандали (видео)

  • 17 юни 2016 09:38

  • 3639
  • 8
В НС нищо ново, ГЕРБ и БСП влязоха в поредните словесни препирни и скандали (видео)
© Novini.bg

От вчера всички сме по-бедни с 1 милиард и 200 милиона лева. Това се дължи на безотговорната политика на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, независимо дали носи номер 1 или 2.

Това каза от парламентарната трибуна депутатът от БСП Таско Ерменков, който прочете декларация от името на Парламентарна група, в която засегна темата за решението на арбитражния съд по казуса АЕЦ "Белене". Ние сме убедени, че сега управляващите ще почнат да търсят виновните не там, където се намират. От ГЕРБ работят с размах. Милиардите ги нямат за нищо и ни загробват с нови и нови заеми. Сега били доволни, че трябва да платим само над милиард. За този милиард ще получим само един реактор с контурите. Предупреждавахме ви, че вашето управление ще доведе до крах държавата. Предупреждавахме ви да не спирате проекта АЕЦ "Белене". И за това не ни послушахте. Не послушахте и народа, който се произнесе на референдум. За това сега трябва да плащаме милиард. Общите ни дългове надхвърлят вече над 20 милиарда, а управляващите непрекъснато обясняват, че няма проблем и всичко наред. Вие вече застрашавате съществуването на държавата. Време е да си ходите. Време е да излезете от розовите сънища, в които живеете. Време е за предсрочни избори, завърши Ерменков.

Естествено тези думи не останаха без коментар от страна на ГЕРБ. На трибуната застана бившият енергиен министър Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, който заяви: Трудно ще вдигна градуса на температурата, както стана с предишното изказване. Благодарение на вас е тази сметка. Благодарение на вас ще плащаме тези пари. Не Иван Костов, а БСП са виновни са високите цени на тока. Вашият енергиен министър го наричаха "пощальона", но той скри едно писмо и заради него сега се плащат милиардите, каза той.

Тук нервите на депутатите от БСП не издържаха и наскачаха, като започнаха да репликират от място Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Намеси се и Цецка Цачева. Колеги от ляво, виждам, че сте неестествено превъзбудени, но спрете да викате и да прекъсвате г-н Добрев. Никой не прекъсваше г-н Ерменков, обяви председателят на НС.

Веднага последва поредица от реплики от между Ерменков и Добрев, които се разпознаха в изказванията и се почувстваха засегнати, като в словесната баталия беше намесен и парламентарния доктор, който трябвало да свали температурата и да прегледа всички депутати.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3639 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2016.06.17 | 16:34

5
Много добър пияр за ГЕРБ...нека се карат

2016.06.17 | 16:41

8
Добър е не пиара ,а пълните джобове на ГРОБ !

2016.06.17 | 16:35

7
АТАКА 22 % !!!

2016.06.17 | 16:35

6
ГЕРБ 0.4%
МИЛИОНЕРИТЕ В БСП И НИНОВА

2016.06.17 | 16:15

4
Първо си погледнете собствената си партия БСП. Цялото Изпълнително бюро е пълно с милионери капиталисти. Как се става набързо милионер социалист ? Със социална политика ли ? С честен труд ли ? И с криминални далавери ? Попитайте си депутатите милионери откъде им са тези капитали ? Как станаха собственици на панаири, СПА хотели, енергийни фирми ? И имат наглостта да се нарекат социалисти !!! Дядо Благоев се обръща в гроба от такива социалисти ! Безсрамници нагли. Позор сте за БСП.

2016.06.17 | 13:24

3
БСП 2%
Дончо

2016.06.17 | 12:45

2
Всички са за затвора както при Румънците

2016.06.17 | 12:03

1
Караниците ще престанат,когато депутатите започнат да работят за заплатите простолюдието.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини