Калфин: Не пречи да бъда и твърд, и дипломатичен (видео)

  • 19 септември 2016 07:36

  • 1997
  • 2
Калфин: Не пречи да бъда и твърд, и дипломатичен (видео)
©

Не пречи да бъда и твърд, и дипломатичен към Москва. Ние имаме интереси и част от интересените е да бъдем в добри отношения с нашите съседи. Русия е през Черно море. В никакъв случай това не означава, че нямаме национални интереси. Това коментира кандидатът за президент на АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Президентът е главнокомадващ по време на война, искрено се надавам да не стигане до война. Нека навсякъде да не вървим напред с генералите, коментира Калфин въпросът дали вицето му ще е генерал или не.

Той коментира и въпроса трябва ли да платим оборудването за АЕЦ Белене.

За пореден път ще платим една сума, надявам се това да не е поредният път, в който България ще плати в замяна на нищо. Ние нямаме нищо, докато не бъде построено, каза Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Кампанията за президент е мажоритарна кампания, уважвам всеки кандидат. Конкуренцията е състезанието между личности. Всеки един има различни качества. Опонент е досегашният модел на президентската институция. Ролята на президента трябва да се промени изцяло, заяви Калфин.

Всички разговори за промяна на правомощията на президенткстата институция са за някой бъдещ момент, посочи той.

Калфин коментира и протеста на родителите на дежа с увреждания. Държавата трябва да направи една система свързана с Телковете. Реформирането на тази система трябва да се състои, посочи той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1997 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
До Боклука Калфин

2016.09.19 | 13:28

2
Тоя е една продажна седесарска мастия. Къде се слага и той!!!!

2016.09.19 | 10:42

1
Струва ми се малко нахално, но много малко.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини