Мерджанов за напрежението в "Овча купел": Държавата отново се оказа неподготвена

  • 16 септември 2016 13:36

  • 4708
  • 3
Мерджанов за напрежението в "Овча купел": Държавата отново се оказа неподготвена
© Булфото

Случващото се в "Овча купел" е благодарение на бездействието на вътрешното министерство по бежанската криза и липсата на готовност. Това заяви депутатът от "БСП лява България" Атанас Мерджанов пред журналисти в парламента във връзка с напрежение в столичния квартал заради центъра за настаняване на мигранти.

Той определи случващото се като нетърпимо и прекалено опасно. Според него държавата отново се е оказала неподготвена. По думите му, проблемът е, че държавата, в лицето на МВР и на Държавната агенция за бежанците, не е преценила и не е изчислила колко би бил капацитетът при една по-засилена мигрантска вълна.

Мерджанов смята, че само се говори за опасността и се водят европейски лидери да им се показва оградата, предимно участъка, построен от правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, вместо да се изчислят възможните контингенти и да бъде пресечено каналджийството. Това е язва в работата на вътрешното министерство, каналджийството и днес процъфтява, каза той.
Мерджанов призова всички политически сили да не превръщат предстоящите избори в залъгалка и изкушение за предизвикване на социално напрежение и граждански бунтове, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4708 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Минчо.

2016.09.20 | 11:05

3
Тоя червен боклук, не наял се..... Пожелавам на него лично, и целият му род, да им ходят бавно, с много цветя.
Синьо ,лайняно герберче

2016.09.17 | 09:57

1
Минчо ,ако само тоя беше гладник ,ние щяхме да сме цвете !Пожелавам на всички политици ,да им ходят бавно ,духова музика и много цветя !

2016.09.20 | 11:04

2
Брат-близнак на гнусара Хахо Ефенди -- също толкова тъп и отблъскващ червен боклук и болшевишки гъзоблизец !

Добави коментар

Водещи новини