Гранична полиция вече ще превозва мигрантите (обновена)

  • 16 септември 2016 09:41

  • 2673
  • 0
Гранична полиция вече ще превозва мигрантите (обновена)
© МС (архив)

Министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. обясни в кулоарите на парламента пред репортер на novini.bg, че проблемът с фирмата, която трябва да превозва мигранти е решен. Гранична полиция ще превозва мигрантите. Осигурени са автобуси.

Йотко Андреев, който бе зам. - шеф на Гранична полиция, в момента е преназначен и заема по-ниска длъжност. Бъчварова поясни, че Андреев е с безупречна репутация и с много опит. Системата, по думите й, има нужда от подобни служители.

Относно 160-те милиона, които предстои да бъдат отпусни за охрана на границите ни. Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. обясни, че те ще намерят своето приложение, но не конкретизира повече.

Във връзка с искането на ПФ да бъде преместен бежанския център от столичния кв. „Овча Купел“, вътрешната министърка заяви, че към този момент това не може да стане, защото там има настанени много жени и деца и той е изграден изключително добре. Тя обеща там да бъде засилено полицейското присъствие.

Бъчварова сподели, че има информация за създадено напрежение не вътре в центърав кв. „Овча Купел“, а за напрежение, създавано от групи, които дори не са жители на квартала. "Има такива, които търсят изява чрез подобен род поведение, които са по-радикално настроени спрямо бежанците, наближава предизборна кампания, която очевидно нажежава ситуацията", така министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. описа ситуацията в столичния квартал "Овча купел".

Припомняме ви, че преди няколко нощи имаше напрежение около бежанския център, а жителите му и представители на националистически политически формации готвят довечера протест срещу лагера.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини