Дали арестът на кмета на Перущица не е политическа саморазправа, усъмни се Гроздан Караджов

  • 14 септември 2016 18:04

  • 2482
  • 2
Дали арестът на кмета на Перущица не е политическа саморазправа, усъмни се Гроздан Караджов
©

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко е достоен кандидат на Реформаторския блок за президент. В сложните вътрешнопартийни отношения в коалицията той беше възможният компромис. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от РБ Гроздан Караджов, който до последно беше подкрепян от СДС за кандидат-президент на реформаторите.

Хора от Националния изпълнителен съвет на СДС ме убедиха в искреността на намеренията си да ме подкрепят за кандидат за президент. Те ме виждаха като човек, който би обединил ядрото както на ДСБ, така и на СДС, а това е много стара травма. Това ми даде основания да приема тяхната подкрепа, уточни Караджов.

По думите му, противоречията в РБ си остават. Гордея се с това, че съм в опозиция. През шестте месеца, откакто захвърлих поста на председател на транспортната комисия, съм много по-близо до проблемите на хората и още по-усилено търся варианти за решаването им, подчерта Гроздан Караджов.

Важно е да се каже, че в навечерието на президентските избори РБ запази единството си и постигна своя компромис. Трябва да оставим противоречията зад гърба си и да се съсредоточим върху предизборната кампания. Призовавам да се работи единно за успеха на кандидатурата на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, заяви Караджов.

В коментар за ареста на кмета на Перущица Ради Минчев, издигнат от реформаторите, Караджов заяви, че ако има безспорни доказателства за вината му, той трябва да си понесе последствията. Не трябва да се разпъва политически чадър над никого, подчерта депутатът от РБ. Трябва обаче да останем бдителни. Това се случва точно два месеца преди изборите – дали не е политическа саморазправа, каза още Гроздан Караджов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2482 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.19 | 02:17

2
Дали съм свинче ,май не съм,ама като се погледана в огледалото ,отсреща си виждам цял шопар !

2016.09.19 | 02:17

1
на това жалко подобие на Бай Ганьо,главата му прилича на круша, долу широка горе тясна и косата на чичко тревичко ДСБ-арска му работа

Добави коментар

Водещи новини