Местан подлага на тест всеки кандидат - президент

  • 31 август 2016 08:15

  • 1731
  • 1
Местан подлага на тест всеки кандидат - президент
©

„Аз уважавам социологията, но трябва да се поднасят коректно социологическите данни“, коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на ДОСТ Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Коментарът му е по повод резултати от социологическо проучване, според което той е най – неодобряваният политик.
Местан съобщи, че имена на хора, лидери на други партии, включително и парламентарни, отсъстват в обявените данни. Той поясни обаче, че е достатъчно коректен и няма да спомене имената на подобни личности.

Лидерът на ДОСТ коментира предстоящите президентски избори. „За нас фундаменталният въпрос е дали след изборите България ще има президент атлантик, който ще продължи делото на Росен Плевнелиев. След като видим номинациите на големите партии и ако припознаем някой от кандидатите, който отговаря на теста на ДОСТ за атлантик, ние ще го подкрепим още на първи тур“, заяви Местан.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира и темата „Турция“ и случващото се там след опита за преврат. Според него страната ни няма национална позиция, а националистическа позиция, която се изгражда върху исторически митологеми. „Ако беше успял военният преврат, тогава щяха да се появят рискове за България и ЕС“, поясни той. Местан категорично заяви, че превратът не е измислен. Подобни твърдения, по думите му, са обидни за турските граждани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1731 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.01 | 13:44

1
Тоя турски педал ,педали от рода на плювньо ще подкрепя !На Ердоган подлога ,интереса на фесовете ще брани !Но не на българските турци ,а на Османската империя !Както в Сирия ,турските танкове и България ще прегазят , а тоя педал , паша ще го направят !Е Боко ще е добре ,нали с тоя си пи кайвето !

Добави коментар

Водещи новини