Зеленогорски: Въпреки различните симпатии, РБ ще има общ кандидат-президент

  • 30 август 2016 13:55

  • 2518
  • 3
Зеленогорски: Въпреки различните симпатии, РБ ще има общ кандидат-президент
© Булфото

Това, че има симпатии към един или друг кандидат, не означава, че Реформаторският блок няма да излезе с обща кандидатура. Това заяви председателят на Предизборния щаб на политическата формация Найден Зеленогорски, предаде репортер на Novini.bg. Днес Реформаторите се събират на среща, на която обаче няма да обсъждат президентския вот, а подготовката за частичните местни избори.

Зеленогорски потвърди, че се изчаква резултатът от вътрешното допитване в СДС кой от кандидатите събира най-много подкрепа.

Междувременно и Зеленогорски потвърди, че РБ настоява за свикване на Консултативен съвет за национална сигурност. Поводът е взаимоотношенията с Турция и посещението на Борисов в Истанбул. Зеленогорски също е на мнение, че президентът е закъснял със свикването на КСНС. Депутатът обаче призова колегите си да се въздържат от остри реплики по този въпрос във връзка с критиката на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и към Плевнелиев.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2518 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.30 | 21:46

3
Този шмотльо е живата история на всевъзможните партии в Плевен!

2016.08.30 | 16:13

2
И Рейгън да е-никакъв шанс докато 2млн. не могат да гласуват ПО ПОЩАТА от чужбина:1.Така гласуват в "белите" държави от 100г. 2.Няма никакви допълнителни харчове./далавера/.3.Може да се въведе веднага, без никаква допълнителна подготовка.4.Отишли са в чужбина, защото не са доволни от тук5.Видяли са там, какво трябва да се промени тук.5.Гласът им не може да се купува, контролира,манипулира.6.Реформатори ли са РБ или са креатура на статуквото, след като не внасят в НС такова предложение?
Веселин Василев

2016.08.30 | 14:31

1
Никакъв шанс.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини