Националният съвет на БСП решава за кандидатурата на ген. Радев

  • 30 август 2016 07:23

  • 2122
  • 2
Националният съвет на БСП решава за кандидатурата на ген. Радев
© Булфото

Националният съвет на БСП се събира, за да обсъди представянето на ген. Румен Радев от инициативен комитет.

До това решение се стигна след като опитът за обща кандидатура за президент на АБВ и БСП се провали. От БСП се отказаха да влязат в коалиция с другата лява партия в парламента заради проекта за коалиция, който от АБВ са им предложили. Тогава Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за заяви, че двете партии не са равнопоставени и генералът е техен кандидат.

АБВ все пак са поканени да участват в комитета в подкрепа на кандидатурата на генерал Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2122 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МИЛИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ ВЪН ОТ БСП

2016.08.30 | 12:24

1
НИНОВА ИЗГОНИ МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП. ТЕ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ. ТЕ СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ НА ПАНАИРИ, СПА ХОТЕЛИ, ЕНЕРГИЙНИ ФИРМИ .... . КАК СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ИЛИ СЪС ДАЛАВЕРИ ? ТЕ СА ПОЗОР ЗА БСП. А ОЩЕ ПО ПОЗОРНО Е ,ЧЕ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРТИЯТА ГИ ПРЕДЛОЖИ В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО НА БСП. ОТВРЪЩАВАМ СЕ ОТ МОЯТА ПАРТИЯ КОЯТО СЕ НАПЪЛНИ С КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ.

2016.08.30 | 14:58

2
Абе ,другарю ,ние милионерите те приветстваме ,позорно е че сме милионери ,но нещо не ни стига ! Боко и Цвъц ни изпревариха и милиардери станаха ! Искаме като тях ,но явно не сме толкова опитни !Но защо ли от ГРОБ ,никой не се отвръщава !За това ти предлагаме ,гъза си обърни и гробаджииче ти стани !

Добави коментар

Водещи новини