За ясни правила и нормалност в политиката призова Карадайъ от митинг в Борино

  • 07 август 2016 17:05

  • 2149
  • 6
За ясни правила и нормалност в политиката призова Карадайъ от митинг в Борино
©

Онова, от което се нуждае страната е нормалност в политиката, а нормалността означава ясни правила, по които се прави политика, заяви председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в Борино, където присъства на празника на града.

Той напомни, че грешната формула на властта, конструирана преди година и половина, допусна участието на крайните националисти в управлението. Дори само в последния месец от работата на Народното събрание беше белязан от приемането на законопроекти, свързани с некъществуващи теми, които създават разделителни линии в обществото, само и само да обслужат интересите на националистите, подчерта председателят на ДПС.

Никой не трябва да забравя, че всяка разделителна линия залага опасни перспективи пред сегашното и бъдещите поколения. Затова и няма как да продължи тази объркана власт, каза Карадайъ, особено на фона на тревожните процеси, които се случват в Европа и света. Тук в Борино показахме колко силни и отговорни можем да бъдем, когато сме обединени и нека принесем това единение и на национално ниво, призова Карадайъ.

“Като признавам, че изпитвам силно вълнение, защото се изправям пред вас за първи път в качеството си на председател на ДПС, искам да ви кажа, че това е признание за всички боринчани и да ви уверя, че няма да се изложим! Нито пред ДПС, нито пред страната!”

На празника на община Борино, от където е родом председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, присъстваха областният управител на Смолян Недялко Славов, областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински, кметовете на Рудозем, Неделино, Белица, Сърница, представители на община Кърджали, общински съветници и общински председатели на ДПС от родопските общини, гости от Турция. От името на изселническите организации в Турция боринчани бяха поздравени от г-н Фахри Ватансевер. Кметът на Борино Мустафа Караахмед благодари на гостите за присъствието и заяви: Благополучието и престижът на община Борино са нашата цел, вярвам, че с общи усилия и упорита работа ще постигнем много.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2149 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.08.08 | 21:51

6
Никаква нормалност не може да има докато в България съществуват турски партии !

2016.08.08 | 21:51

5
вън от българия мама ви даиба турска свлоч
ХАН ОМУРТАГ

2016.08.08 | 21:50

4
КАК БЛИЗО ЧЕТВЪРТ ВЕК НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ЗА МЪЖКИТЕ ДЕПЕСАРСКИ КУРВИ
бивш депесар ВЪРБИЦА ШУМЕНСКО

2016.08.08 | 16:31

3
абе ,глупак-тапунгер вашето правителство преди с комунистите нали върху х...я на СИДЕРОВ седеше,тогава бяхте добре нали,алчните за власт депесарски гьотверени и фурнаджийски лопати
Хамавото Семе

2016.08.08 | 11:27

2
Ние сме готови за нова коалиция с Бай Местан , стига да се договорим за парите !

2016.08.07 | 22:09

1
Овце! ДПС е най-успешния проект на БКП и ДС. Не само Доган Местан Я. Янков-почти всички депутати преди и сета са агенти на ДС. От Ф. Димитров до Орешарски и ББ контролират политическите процеси...

Добави коментар

Водещи новини