Менда Стоянова за кандидатката за шеф на КФН: Тя е слабичка и младичка, но ще се справи (видео)

  • 26 юли 2016 09:46

  • 3634
  • 3
Менда Стоянова за кандидатката за шеф на КФН: Тя е слабичка и младичка, но ще се справи (видео)
© Булфото (архив)

Парламентарната комисия по бюджет и финанси изслуша единственият кандидат за председател на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова, предаде репортер на Novini.bg.

Към момента тя е заместник-министър на финансите. Председателят на комисията Менда Стоянова обясни, че повече от 10 години Караиванова заема ръководни постове. "Част от отговорностите й са свързани с пенсионната реформа, капиталовите пазари и много сериозна работа с Европейската комисия и Еврпейската инвестиционна банка. Караиванова е професионалист, започнал своето развитие от най-ниското стъпало. Моите лични впечатления са, че тя е слабичка и младичка, с добри организационни качества и комуникационни умения", каза още Стоянова.

Караиванова от своя страна представи пред депутатите концепцията си за подобряване на работата на КФН. "Необходимо да се сложи още един фокус в работата на КФН освен този с борбата с пазарните манипулации, а именно превенцията. Искам КФН да бъде асоциирана с професионализъм, диалогичност и прозрачност в работата. Другото, което имам като намерение, е спазването на целите на комисията, че трябва да работи в защита на интересите на инвеститорите. Трябва да работим за осигуряване на стабилност, прозрачност и доверие, както и за осигуряване на адекватна и стабилна инфраструктура на финансовите пазари“, разкри Караиванова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3634 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.26 | 14:12

3
Слабичка и младичка ,ами това е силен "аргумент " !Чия дъщеря е или на кой се се набожда ,това е въпроса ?
гост

2016.07.26 | 14:12

2
Кой избра Караиванова??? Няма много голяма разлика от предложеното преди време пълничко момченце и сега. Народе, пробуди се!!! Стига с тези наши и ваши!!! СТИГА!!!

2016.07.26 | 14:12

1
Ела да я видиш догодина.Ще бъде като Свинетка вече оядена и с претенции, няма да можеш устата да и затвориш.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини