Кунева: Профилът на кандидата на Реформаторския блок за президент е отдавна известен

  • 14 юли 2016 15:41

  • 1054
  • 5
Кунева: Профилът на кандидата на Реформаторския блок за президент е отдавна известен
© Булфото

Профилът на кандидата на Реформаторския блок /РБ/ за президент е отдавна известен и е оповестен многократно, а името също ще стане известно. Това заяви днес пред журналисти вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Споделянето на слухове, на намерения не е най-доброто и така може "да изгорим кандидат", както за съжаление се случи с президента Плевнелиев. Това не е коректно, отбеляза Кунева.

На въпрос, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е призовал за лидерска битка на президентските избори и политическите лидери да не бягат от отговорност и да се кандидатират за президент и дали Реформаторският блок се крие зад граждански кандидатури, вицепремиерът Кунева отговори, че гражданската кандидатура е една от възможностите, които партии или група от партии могат да изберат. Тя посочи, че е важно президентът да има силна власт, да знае накъде води страната, защото властта, както е описана в Конституцията, "в ръцете на президента" е власт, която е свързана преди всичко със задаване на посоката.

Затова ни трябва човек с ясна визия, той може да бъде с повече граждански профил, но нека да не остане никаква съмнение, че когато е издигнат такъв тип кандидат от РБ, той ще бъде кандидат на Блока, заяви Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Вицепремиерът каза, че издигането на кандидати за президент става по два начина - през партия, какъвто ще бъде кандидатът на РБ, или през Инициативен комитет. Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 коментира темата преди участието си във форума "Е-образование за ИТ-бизнеса в София", предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1054 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.01.15 | 12:14

5
Не се хаби! Гласим те за Главен мюфтия!
кривоуста курва

2017.01.15 | 12:13

4
тая крава трябва да бъде разчекната и на кол набита

2017.01.15 | 12:13

3
Кунева - ти си от най-лошите български политици....Нищо лично...
ВАЖНО

2016.07.15 | 00:54

2
МНОГО КРАСИВА ЖЕНА.

2016.07.15 | 00:54

1
Що се подигравате?

Добави коментар

Водещи новини