Валери Симеонов: Плевнелиев трябваше да получи гласове от ДПС за втория си мандат (видео)

  • 14 юли 2016 07:50

  • 3377
  • 2
Валери Симеонов: Плевнелиев трябваше да получи гласове от ДПС за втория си мандат (видео)
© Булфото (архив)

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябваше да получи подкрепа за втория си мандат от ДПС. Това е причината да се вдигне цялата врява от всички демократи и либерали, които уж защитават правата на българите в чужбина. Тяхната реална цел беше да се осигурят гласове от Турция за Плевнелиев.

Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Защо никой не протестира сега, когато са приети промените в Изборния кодекс? Защото, Плевнелиев се отказа да се бори за втори мандат. Никой не нарушава правата на сънародниците ни в чужбина. Искам да поздравя всички българи с приемането на новия Изборен кодекс. Това е един голям успех за ПФ, категоричен беше той.

Симеонов отново повтори тезата си, че проектът АЕЦ "Белене" ще е пагубен за България. Не ни трябва нова атомна централа. Няма на кой да изнасяме ток. Тук не говорим за русофобия или русофилия. Интересите на България трябва да са над всичко. Един такъв строеж ще застраши сигурността на държавата и енергетиката, каза Симеонов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3377 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЪХННН

2016.07.26 | 17:45

2
кои ще купува ток от панелите ви дето сте ги опънали по нивите? разбирасе че не ви трябва електростанция

2016.07.26 | 17:45

1
Много си "прозрачен "винкел !Ако има евтин ток от АЕЦ ,кой ще ви купува скъпия от краварските електроцентрали и вашите "екологични " панели !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини