Ивайло Калфин: Животът е много лесен, когато не си министър

  • 13 юли 2016 08:09

  • 2104
  • 4
Ивайло Калфин: Животът е много лесен, когато не си министър
©

"Не ми липсва да съм социален министър, тъй като животът е много по-лесен, когато не си министър". Това заяви в ефира на БТВ бившият социален министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Той заяви още, че новите промени за майчинството са добри и че одобрява идетие на настоящият социален министър Зорница Русинова.

"От разговора с БСП най-хубавото беше, че беше официална срещата. Така, че уважение към всички, които гласуваха тази среща да се състои. Вчера решихме да гледаме напред и да не се връщаме към мналото. Хората очакват да работим по-тясно, так че им го дължим", смята той.

"Борба за лидерство няма. С БСП имаме доста сходни виждания и идеи за нещата. Единственото, което може да ни откаже да участваме с тях на президенстките избори е, ако видим, че е безсмислено. Има смисъл да сме заедно, ако сме единни и има какво да дадем. Трябва да има отговорност и разум на политическите лидери. Всичко видях в политиката и не мисля да се натрапвам, още по-малко да се кандидатирам за президент", каза още Калфин.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2104 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
мостафа

2016.07.13 | 14:27

4
що ламтиш за постове . като е по лесно да не си министър. защо не станеш стругар , зидар . там е по - лесно ....пари , пари само това те интересува и приятелчето ти Гоце .
гражданин

2016.07.13 | 14:27

3
За теб със сигурност е лесен и в двата случая, боклук продажен !
ГОЦЕ И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП

2016.07.13 | 14:27

2
КОРНЕЛИЯ И СВИНАРИ МИЛИОНЕРИ НА ПРЕГОВОРИ С РЕНЕГАТИТЕ НА МОЯТА ПАРТИЯ БСП. ТОВА Е ИЗВРЪЩЕНИЕ КЪМ ИСТИНСКИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ПАРТИЯТА. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СА ГЕРГОВ, ЯНКОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ И ПОДОБНИ ? ОЛИГАРСИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ СОЦИАЛИСТИ . ГАВРА СЪС ИДЕАЛИТЕ НА ДЯДО БЛАГОЕВ. НИНОВА, НАКЪДЕ ВОДИШ БСП ? КЪМ ДИВИЯ КРИМИНАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ ЛИ ?
Пръъъц

2016.07.13 | 14:27

1
Опаа, изпусна ли се бе, Калфин? Ами като е толкова лесен живота, защо все се натискаш за постове бе, комсомолец недоклатен!?

Добави коментар

Водещи новини