Христо Бисеров ще става преподавател в Библиотекарския

  • 12 юли 2016 16:26

  • 3309
  • 11
Христо Бисеров ще става преподавател в Библиотекарския
©

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент няма да се връща нито в ДПС, нито в политиката. Едно е решението на съда да го оправдае по всички обвинения, съвсем друго е белята, която направи около Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Заради разследването той бе изхвърлен от движението. Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай пред "Фрогнюз".

Вината на Бисеров към Доган и ДПС не е само злепоставяща. Има и други, дълбоки причини, заради които му „отрязаха” главата, допълва той. "Затова, докато Доган е почетен председател на ДПС, в никакъв случай не може да получи реанимация в политическото пространство".

По думите му след цялата съдебна сага Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент няма никакво политическо бъдеще. "Но това не значи, че няма да бъде един от силните задкулисни играчи за различни схеми. Това е правил през годините, както в обкръжението на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, така и в обкръжението на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. И всъщност той, заедно с Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола и други около Библиотекарския институт, бяха в основата да подготвят промяната в закона за МВР, за да подчинят ГДБОП на ДАНС т. е на правилните хора, бившите ДС офицери, влияещи в ДАНС. От това последваха много събития, иззеха се масивите за целия криминален контингент, например. Това прави Бисеров опасен играч за много хора, какъвто е и Делян Пеевски", разяснява Осман Октай.

"Първото нещо, което ще стане след оправдаването му е, че ще го направят преподавател в Библиотекарския институт и ще има научна степен в катедра „Сигурност” с шеф Димитър Иванов. Бисеров ще обучава кадрите за службите ни. Той беше политическият посредник на тези хора за да постигнат тяхната си цел - да съветват службите и да създават кадри за сектор „Нацианална сигурност”. Постигнаха го чрез политическото лоби и посредничество на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент към Сараите. Чрез този лобизъм се закри специалност „Сигурност” в школата в Симеоново и се откри в Библиотекарския институт. Не Доган е мозъка и милионера, както много си мислят. Доган също е политически заложник и посредник на модела „Кой”. Да знаете, и библиотекарите са също посредници, но на външни сили", обяви Октай.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3309 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2018.02.21 | 07:04

11
Това ли е института за мошенници ?
111

2018.02.21 | 07:04

10
е има си хас крадеца да го оставят да си харчи откраднатото!то е за черни дни ,все пак трябва да бачка за добри пари.държавата и управляващите са на линия

2018.02.21 | 07:04

9
вместо да е в библиотеката за затвора, той в библиотекарския.......... Смотана държава!

2018.02.21 | 07:03

8
Очаквам Братя Галеви да ги направят прокурори!
1/1

2017.05.26 | 12:17

7
Никога няма да забравя баща му адвокат Бисеров/Дамян. Целият град старите хасковлии могат да го потвърдят. Честен, скромен, сериозен, еродиран, прекрасен човек, един от най-добрите адвокати в града. А и от юристи сме чували само хубави неща за Христо, много умен... Колкото и да
читател

2017.05.26 | 12:06

6
Бисеров, баща му виден хасковски адвокат-Дамян Бисеров. Дядо му е бил кмет преди 1944 година. Тъй като е бил много привързан към село Бисер и наименованието им идва от там-семейство Бисерови. Сменили са фамилията си. Бащата на Христо Бисеров имаше цяла улица с техни недвижими имоти конфискувани по времето на соца. Една от имотите беше отдадена на хасковските адвокати. Бащата на Христо т.е. Дамян Бисеров беше много начетен човек. Един от известните български хасковски адвокати навремето. Сега покойник. Скромен, учтив, еродиран. А и отзивите за Христо са същите, с изключение, че Христо говори на диалектен хасковски език, докато баща му - на чист литературен български език. Но отзивите за Христо са че и той не падал по далеч от баща си-умен, еродиран... Има брат, който живее в Хасково. Подкрепа. Много лоши неща четем за Ицо. Хасковлии го мразят, защото беше към ДПС, а останалите и те не знаят, защо го мразят. 45 години са им ползвали недвижимите имоти комунистите. Вие, ако бяхте на неговото место и на местото на баща му, как бихте реагирали?!!

2016.12.24 | 15:43

4
NA KAKVO 6TE GI U4I ............... kak se pridobiva ILI KAK SE UKRIVA ....... STRANNA DAJAVA SME

2016.12.24 | 15:43

5
на схеми ще ги учи, как законно се ограбва държавата
разузнавач

2016.12.24 | 15:43

3
Ченгето го приютиха в ченгеджийницата!
QLOVA KURVA BOIKO OGRABI KTB S MESTAN I CACATA

2016.12.24 | 15:43

2
Bat vi Sali e muja na boikoygly ........

2016.07.13 | 07:12

1
държавност а

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини