Румен Петков: БСП веднъж не казаха, че Плевнелиев е катастрофа и провал за държавата (видео)

  • 09 юли 2016 09:13

  • 4797
  • 8
Румен Петков: БСП веднъж не казаха, че Плевнелиев е катастрофа и провал за държавата (видео)
©

За БСП продължава да е проблемът АБВ. А не се казва, че най-големият провал на ГЕРБ е участието им в президентската институция. Росен Плевнелиев се държи като съветски шпионин. БСП веднъж на казаха, че този е катастрофа за държавата, че този се провали. Това заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в ефира на БТВ.

"Да се отнасяш с високомерие и като с равни към другите партии в политиката са два различни подхода. За съжаление ръководството на БСП не остави време за широка формация за общ солиден кандидат в ляво. Замеряме се с оценки и квалификации, губим време", категоричен е Петков. По думите му и Георги Първанов и Ивайло Калфин са много силни кандидати. "Чудя се защо трябва да казваме на силните не", запита той.

Що се отнасят до АЕЦ "Белене" Петков заяви, че е трябвало да се излезе и да се каже, че корупцията е там и там. "Вярвам на доклада на "Уикилийкс" в който се казва, че посещението на Клинтън у нас е целяло и е постигнало спирането на "Белене". Това е брутално потъпкване на интересите ни от Борисов. Ролята на слугата е да носи чантата", каза още той. По думите му не знае колко ще ни струва централата - Имаме 550 млн. лв. осъдителна присъда, 90 мнл. лв платени досега, 70 млн. лева с командировъчни и адвокатски хонорар и 70 млн. лева претенции на НЕК, а вероятно от другата седмица и по 160 000 евро лихва ще тече на ден, а това е катастрофа. "Днес 1-ви блок щеше да работи и никой нямаше да мисли, че е катастрофа. Ръсим едни приказки зад които няма фактология", обясни той и допълни, че е задал въпрос към Теменужка Петкова как е определена адвокатската кантора, как БЕХ са взели кредит и каква е сумата, която ще платим на "Атомстройекспорт" за съхранение на оборудването ни.

"Нямам бронежилетка, за да ходя в Слънчев бряг. Фактът, че около 3-4 години няма информация с какво се е занимавала групата около Димитър Желязков, означава, че това или е чадър или е неграмотна история", отсече Петков по повод стрелбата срещу Очите.

Последвайте канала на

Калина Христова
4797 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Михал

2016.07.09 | 20:12

3
Господин Петков, заставам зад всяка ваша дума, но защо трябваше да омърсиш всичко с твърдението, че Първанов и Калфин са силни кандидатури. Политическата сила и тежест се мери с народния вот. АБВ няма възможностите на БСП и е необходимо да намали претенциите си. Всички българи, включително и привържениците на ГЕРБ, не бива да допускат на президентския пост да се появи индивид подобен на сегашното недоразумение.
Чичо

2016.07.10 | 15:20

8
Ако има недоразумение това сте вие Михаиле. Не всички са умели играчи като Първанов които умело демонстрират дейност без покритие.

2016.07.10 | 08:24

6
Видяхме ги ВСИЧКИТЕ начело с ТИКВАТА ПРОСТА Борисов какво представляват за тия 26 г. ! ПРЕСТЪПНИ НИЩОЖЕСТВА ! ЗАТОВА НИКАКВИ ПЕДЕРАСИ , НИКАКВИ ГЕРБ - ета , герберастки тиквета , АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,Куневски к,урвета , дудучета - петровчета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!

2016.07.10 | 08:24

7
Престанете да хвалите тоя клоун от атака наречен Волен.
Georgi

2016.07.09 | 22:45

5
Няма такава наглост ! Тези хора , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

2016.07.09 | 22:45

4
Румен Петков-Запалката.Има забрана да посещава САЩ, да пикае в шадравана в Плевен и да влиза в централата на Позитано.Може ли на такъв човек да му се вярва?Още от времето на Луканов,все за Белене говори.И нищо,няма го Белене.На кого е обещавал и дали е получавал,само той си знае.Таня рони сълзи в тихата спалня.

2016.07.09 | 19:48

2
ето ги те са
Веселяка

2016.07.09 | 19:44

1
Затова Вие пък подкрепяхте ГЕРБ и респективно Плевнелиев. Изцяло се придържате на политиката на интересите, трябва да сте на власт. Време е да отидете на бунището където ви е мястото.

Добави коментар

Водещи новини