Румен Петков: Ще сезираме ЕК за нарушения в сектор „Енергетика” (видео)

  • 05 юни 2016 13:02

  • 4019
  • 0
Румен Петков: Ще сезираме ЕК за нарушения в сектор „Енергетика” (видео)
©

По най-бързия начин ще сезираме ЕК за нарушения в сектор „Еенергетика”. Това каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, зам.-председател на ПП АБВ, по време на пресконференция на тема „Проблеми в сектор „Енергетика".

Той изброи проблемите в сектора, които по думите му, никнат като гъби.

С Драгомир Стефанов, председател на Движение „Гергьовден", представяме три въпроса свързани с енергийната система и сигурност в нашата страна, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Първият е свързан с посещение в Япония на делегация от енергийното ведомство. Водени са там преговори и подписани съвместни протоколи. Втория въпрос е свързан с начина и техниката на теглене на кредит от Българския енергиен холдинг (БЕХ) и развитието на събитията свързани с кредита", обясни Петков.

„Третият въпрос е свързан с щетите за страната ни и разходите, които се извършват, във връзка с преустановяване реализацията на проекта „Белене" и възможни по-нататъшни щети за държавата и енергийната ни система, поясни Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4019 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини