Борисов: Към момента няма миграционен натиск по българските граници (видео)

  • 06 юли 2016 12:38

  • 1693
  • 2
Борисов: Към момента няма миграционен натиск по българските граници (видео)
©

Миграционният натиск и подписаното споразумение за реадмисия с Турция имахме притеснение в началото. Сега всичко е спокойно.

Това каза по време на днешния блиц контрол премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той отговори на въпрос на депутата от Патриотичния фронт Юлиан Ангелов относно бежанската вълна. Към момента няма нещо, което да ни обезпокоява по тази линия. Вчера има данни за един нелагален имигрант, онзи ден са двама или трима. През миналата година 7000 имигранти са задържани вътре в страната. Над 400 трафиканти и каналджии също са задържани. Това показва, че си вършим работата. Службите полагат всички усилия. Надявам се, че така ще продължим и за напред, каза още Борисов.

Факт е, че има по-малък брой лица, които преминават нелегално границата, но това не трябва да ни притеснява. Има ли лица, които са върнати в Турция по споразумението за реадмисия, зададе втори въпрос Ангелов.

Помните деня, в който имаше натиск. Тогава веднага изпратихме и армията. Няма нищо обезпокояващо към момента, но със сигурност всички сме нащрек и никой не е намалил бдителността си. Реадмисията не е само от България към Турция, а от целия ЕС към Турция. Не мога да кажа колко души сме върнали. Ще проуча въпроса и ще ви отговоря, завърши премиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1693 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мильони племена

2016.07.20 | 08:04

2
От истамбулската пренаселена развъдна столица на аналите,чакат статут за Българска лична Европейска карта,за источване на Българската социялна система.
Да се обере

2016.07.20 | 08:04

1
Родените във България всички племена,различни от Българина и да се изпраскат в майчиния анален инкубатор,че се напълни с некачествени партии,заплашващи святата ни Република и Българска Нация.

Добави коментар

Водещи новини