"Атака": Борисов се крие от нас

  • 02 декември 2011 11:11

  • 1692
  • 2
"Атака": Борисов се крие от нас
©

Партия "Атака" до този момент е задала стотици въпроси. 18 въпроса обаче са върнати безоснователно.

Това заяви от парламентарната трибуна заместник - председателя на "Атака" Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година .

10 от тях са зададени към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По този начин си личи, че Борисов се крие, каза Шопов.

Най - фрапантен е последният случай - един абсолютно закономерен въпрос, съгласно правилника на Народното събрание  и това е въпросът за лиценза  на бТВ, който е издаден от предходна телевизия.

Тенденциозно не се желае да се отговори на този въпрос, категоричен бе заместник - председателят на партията.

Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  даде още няколко примера за въпроси, на които министър - председателят не е отговорил. Той заяви още, че е ясно на всички, че на Борисов не му е приятно да идва в Народното събрание.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1692 2

Коментари 2

Добави коментар
SHOPA

2011.12.03 | 19:11

2
Каквото и да говорят "Мефистофел" и "Гитлер" според действията им всички ще се крият от тях! Стига вече семейни мелодрами и нескопосани любовни истории!

2011.12.03 | 19:11

1
Страх го е , от наказателния ви отряд :)) И нас ни е страх от вас...абе въобще сте си сила:)))))

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини