Ген. Атанасов: Службите трябва да работят тихо и да осигуряват реда и спокойствието

  • 04 юли 2016 07:47

  • 1808
  • 1
Ген. Атанасов: Службите трябва да работят тихо и да осигуряват реда и спокойствието
©

Борисов омаловажи случилото се в Слънчев бряг, осъзнавайки слабостта на системата. Става въпрос за тежки гангстерски сблъсъци. Това каза депутатът от ДСБ в Реформаторския блок ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров в ефира на БТВ.

По думите му основният проблем на службите са липсата на адекватна информация за процесите, които се случват в страната. „Системата днес няма капацитет за превантивни действия. Следствения експеримент бе демонстрация на сила. Това е след дъжд качулка“. „Службите трябва да работят тихо и да осигуряват реда и спокойствието. Вместо да се решават тези проблеми, те ги задълбочават“, посочи Атанасов.

Според него министърът на вътрешните работи не се справя. „За съжаление тя играе ролята на фелдфебел. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ръководи системата за сигурност. Хората, които са вътре знаят колко е тежко положението“, категоричен бе Атанасов

Той посочи и част от проблемите в системата. „Системно недофинансиране на системата. Не може реформата в МВР да се състои в това да намаляваш социалните придобивки. Неадекватно насочване на силите и средствата. Има цели оголени места, където има бум на битовата престъпност, докато на други места има концентрация на сили. Най-много демотивира кадровата търговия в службите. Борисов запази в огромна част кадровата възстановка от времето на Орешарски“.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1808 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.04 | 17:19

1
Грозен и тъп гном, със сравнително правилни изводи! Да Танасе, това си ти!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини