Павлова: Обвиненията на БСП за злоупотреби с обществени поръчки в АПИ са манипулативни

  • 09 юни 2016 13:47

  • 1762
  • 3
Павлова: Обвиненията на БСП за злоупотреби с обществени поръчки в АПИ са манипулативни
©

Обвиненията на БСП за злоупотреби с обществени поръчки в АПИ са опит за опетняване на МРРБ и на агенцията и са неверни. Това коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по време на посещението си в Астана, Казахстан, предаде  „Фокус“.

„Очевидно предизборната президентска кампания на БСП започна отрано и за съжаление започна по стария познат начин с опит за омаскаряване и опетняване правителството на ГЕРБ и за дискредитиране на министерството и на пътната агенция. Тези опити за дискредитация и опетняване по този грозен начин са нeприeмливи за мен, особено когато трябва да говорим само с факти и аргументи“, каза още министър Павлова.

Според нея освен, че са изнесени манипулативни тези факти, те са и неверни. „Моят отговор на парламентарния въпрос, който беше отправен до мен, е, че именно с цел прозрачност и с цел изчерпателност сме дали детайлен линк с информация към всяка една обществена поръчка, към всеки един сключен договор към Пътната агенция, защото те са публични и прозрачни. По-голямата част от тях са финансирани с европейски средства. Тези договори са били проверявани от националните одитиращи и проверяващи институции. Тези договори и процедурите, по които са сключени, и са били обект на одит и на европейски одитни звена. Ние сме отворени още веднъж да бъдат проверени. АПИ и Министерството на регионалното развитие продължаваме да работим с максимални усилия с всички налични европейски фондове да изградим пътната мрежа, да ремонтираме.

Очевидно това не се харесва на опозицията, а ние в крайна сметка работим за подобряването на пътната инфраструктура“, допълни министър Павлова. Според нея всичко е една грозна манипулация и опит за дискредитиране на името на Агенцията и на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1762 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.11 | 17:23

1
Свинетка Павлова никога не е виновна! Винаги другите.Такава гнусна наглост може да расте само в мутромилиционерската среда на Герб.

2016.06.13 | 09:17

3
снимката на свинетката е такава като,че ли току що го е погълнала.
Свинетка

2016.06.13 | 09:17

2
Първо правим пътища ...т.е. крадем ,а след един месец ,ги....поправяме или пак крадем ! Я ми вижте гушата и ,,,дупето !

Добави коментар

Водещи новини