Нинова запозна посланиците на страните-членки на ЕС с приоритетите на БСП

  • 08 юни 2016 12:56

  • 1190
  • 2
Нинова запозна посланиците на страните-членки на ЕС с приоритетите на БСП
©

По покана на Председателя на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се проведе среща на представители на ръководството на БСП и Парламентарната група „БСП лява България“ с посланиците на страните-членки на ЕС. Това съобщиха от пресцентъра на НС на БСП.

В срещата взеха участие Том Ван Орсхот, посланик на Холандия, страната-председател на Съвета на ЕС, и посланиците на Великобритания, Федерална република Германия, Франция, Гърция, Дания, Кипър, Полша, Словашката република, Унгария, Финландия, Хърватия, Чешката република и ръководителя на Представителството на ЕК в България както и представители на мисиите на Италия, Португалия, Ирландия, Испания, Австрия и Белгия.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за запозна посланиците с основните приоритети на БСП, подготовката за предстоящите президентски избори и провеждане на вътрешнопартийно допитване, утвърждаването на партията като силна и конструктивна опозиция, законодателните инициативи в областта на анти-монополното законодателство и изработването на национален план за развитието на България в тясно сътрудничество със съсловни, браншови и неправителствени организации. БСП започва активна работа по изготвянето на цялостна концепция за съдебна реформа и борба с корупцията.

В срещата взеха също участие членовете на ИБ на НС на БСП Деница Златева и Драгомир Стойнев, Ангел Найденов, зам.-председател на ПГ на „БСП лява България“ и секретарите на Групата Кристиан Вигенин и Филип Попов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1190 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2016.06.09 | 22:47

2
Бах ти дъртата червена пачавра.
говежди надежди

2016.06.08 | 17:12

1
Те посланиците трева пасат, не знаят какви крадливи мърши сте !

Добави коментар

Водещи новини