Полина Карастоянова напуска групата на Патриотичния фронт

  • 09 юни 2016 09:32

  • 2787
  • 2
Полина Карастоянова напуска групата на Патриотичния фронт
© Булфото

Полина Карастоянова е подала заявление в Народното събрание, с което уведомява, че напуска парламентарната група на Патриотичния фронт /ПФ/. Това съобщи в началото на днешното пленарно заседание председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Тя обясни, че във връзка с това заявление Карастоянова автоматично се освобождава като председател на Комисията по културата и медиите и като зам.-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм.

Атанас Мерджанов от "БСП лява България" поиска министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. да дойде в парламента и да обясни за откриването на туристическия сезон с "поредна гангстерска война", както и да разясни какви мерки са взети и какво е направила областната дирекция на МВР в Бургас. Депутатите продължават с обсъждането на два законопроекта за ратифициране на гаранционни споразумения - едното с Международната банка за възстановяване и развитие, а другото - с Европейската банка за възстановяване и развитие.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2787 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.09 | 18:07

2
На полито й секнаха пачките. Но така и се пада! На следващите избори ще се моли на баце да я назначи депутат.

2016.06.09 | 18:06

1
Правилно! Нека се върне към предишната си професия...

Добави коментар

Водещи новини