Бъчварова посети ОДМВР - Силистра (снимки)

  • 04 юни 2016 16:43

  • 5464
  • 2
Бъчварова посети ОДМВР - Силистра (снимки)
© пресцентър МВР

Вътрешният министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. посети днес ОДМВР-Силистра, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По време на работната среща с директора на областната дирекция ст. комисар Кристиян Петров бяха обсъдени мерките за превенция на битовата престъпност на територията на областта. Ст. Комисар Петров отчете тенденция на намаляване на престъпленията от този тип за последните пет месеца на територията на област Силистра.

По думите му, подобреният резултат се дължи до голяма степен на превантивни мерки като видеонаблюдение, седмични специализирани полицейски операции и добра координация с местната власт.

Министър Бъчварова се запозна на място и с работата на граничните полицаи на ГКПП Силистра. С началника на ГПУ Силистра комисар Илко Гецов те инспектираха работата на системата за граничен контрол, която бе напълно възстановена в 12 часа днес след затрудненията, породени от възникнал технически проблем.

Нора Виткова
5464 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gost

2016.06.15 | 22:19

2
Kajete,osven da hodi ot edno mesto na drugo---drugo kakvo e napravila.
Аз казах

2016.06.15 | 22:19

1
Абе тая мастия поне свирки да можеше да прави щеше да е от полза на полицаите.

Добави коментар

Водещи новини