Бъчварова: Имаме една стратегия за първия тур на президентските избори, друга - за втория

  • 01 юни 2016 15:05

  • 2598
  • 3
Бъчварова: Имаме една стратегия за първия тур на президентските избори, друга - за втория
© Булфото

Президентските избори са мажоритарни и имаме една стратегия за първия, друга за втория тур. Така вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., която е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, отговори на въпрос на журналисти в парламента за евентуална обща кандидатура на партиите от управляващото мнозинство.

По-сложни са политическите позиции, може би всяка партия ще реши да издигне кандидат, а след това на втори тур могат да се обединят усилията, посочи Бъчварова. Тя уточни, че кандидатурата на ГЕРБ ще бъде предложена от партията. "Нека да има разговори, нека да има позиция на политическите органи. Трябва да имаме достатъчно проучвания и ясна воля на отделните партньори", каза още тя.

Попитана за предстоящото обсъждане в парламента на антикорупционния закон Бъчварова заяви, че вярва в разума и политическата отговорност на всички народни представители от коалицията. Тя посочи, че нейното впечатление е, че от Патриотичния фронт имат бележки по законопроекта, но "това не е непреодолим въпрос".

По отношение на новите предложения за промени в Изборния кодекс Бъчварова заяви, че е важен резултатът. Ако има възможност да направим нещата по-добре, нека да има и такива промени, каза още тя.

В отговор на въпрос Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. потвърди, че при полицейска акция в Благоевград днес са задържани полицейски служители. Тя каза, че акцията е подготвяна отдавна, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2598 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.15 | 22:21

3
ГЕРБ е обречен да победи , независимо от стратегиите ви !! По-добро управление България е нямала и при т.н. развит социализъм !!

2016.06.15 | 22:21

2
Gerb e obrezen na 3atvor.
Дани

2016.06.06 | 13:12

1
Бих казал по крадливо и по унищожително за България беше само това на Костов затова се конкурират кой ще излезе на чело да ни дозатрие.

Добави коментар

Водещи новини