Сергей Станишев: Създателите на кризата, да си понесат тежестта

  • 29 ноември 2011 14:04

  • 1432
  • 5
Сергей Станишев: Създателите на кризата, да си понесат тежестта
©

Общо е мнението на БСП, че партията би издържала теста за европейска модерност с избора ми за президент на ПЕС, заяви на пресконференция лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Принципната разлика между европесйката левица и управляващата десница е, че ние подкрепяме финансовата стабилност, каза Станишев.

Ако няма работещи икономики, няма висока заетост, тогава постъпленията по бюджетите ще продължат да се свиват, поясни лидерът на БСП.

"Тези, които създадоха кризата, трябва солидарно да понесат тежестта за излизането от нея", каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той заяви още, че не всичко е наред при протичането на демократичните процеси в Европа. "Вземането на решения в тесен кръг и после тяхното налагане, не е моделът на европейските социалисти", поясни президентът на ПЕС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1432 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ЕЛ КАПИТАН

2011.12.06 | 07:51

5
Преди да предадат властта от тройната коалиция усилено твърдяха ,че Финансова криза за България няма и няма да има , точно когато целият свят беше гръмнал и беше адски зле - нашата мила невероятно развита Родина нямаше проблеми с кризата.... добре че ние народа ви свалихме от власт,че ... кой знае до къде ВИЕ щяхте да ни докарате
Ел Генерал-лейтенат

2011.12.06 | 07:51

3
Ел Капитан,личи че си само за капитан.В България все още няма финансова криза.А има икономическа.Прави разлика между двете.И именно тия новите,дето дойдоха и ги хвалиш,я задълбочиха.Да не кажа че те я докараха.
SHOPA

2011.12.06 | 07:51

4
Другарю "гризач" от европейски тип, Ти как вземаше решенията в ИБ на БСП? Всичко на тъмно и без никаква информация. Та твоите хора това говорят, а днес се пъчиш за нещо, което е практика в твоятя дейност, като председател на БКП/БСП! Нека колегите журналисти си направят труда да намерят материалите за вземането на решения (особено важни за страната) на Позитано! Как не те срам, или нямаш памет изобщо! Май е второто, защото тя паметта при вас комунистите е избирателна!

2011.12.06 | 07:51

2
Комунистите никога не са признали че са виновни за нещо! Все някой друг им е виновен, а те все за народното благо мислят...За тройната коалиция нищо лошо не се казва, за правителството на ''народната власт'' - също. Преди края на мандата си крадат и с ръце, и с крака, та който ги наследи да понесе гнева на хората. Докато комунизма не бъде инкриминиран все така ще бъде! Докато Държавна сигурност продължава да управлява в сянка няма да направим нито крачка напред за подобряване на положението си. Ние сме най-големите телета в Европа, защото продължаваме да се церемоним с комунистическата паплач!
pti4kata

2011.12.06 | 07:51

1
ti podigravach li se be idiot sazdatelite na krizata 4e ti si edin ot itah i sega rabotich usileno za destabilizirane na stranata-podlec takav .vie vsi4ki ste za sad

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини