Бъчварова успокои, бежанци няма да залеят България

  • 25 май 2016 10:32

  • 1724
  • 5
Бъчварова успокои, бежанци няма да залеят България
© Булфото

„Споразумението между България и Турция за реадмисия на бежанците е документ, извън условията на общата декларация между ЕС и Турция“, уточни за "Хоризонт" вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.
 

„Внимателно следях изявлението на Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва. Турция поставя условие, че ако нейното изискване за визовата либерализация не бъде прието, ще има суспендиране на документи, европейски, но без да се пояснява дали става въпрос и за двустранните споразумения. Съдейки по изключително конструктивния диалог, който сме имали в последно време с турската страна, надявам се това да не се случи“, коментира в предаването "Преди всички" вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

В новото турско правителство не е сменен министърът на външните работи, което е знак за продължаване на политиката, подчерта тя.

„Не бих казала, че има преки рискове, но следим ситуацията и имаме готовност да променим организацията, която имаме по охрана на нашата граница. Да не забравяме, че изграждането на защитното съоръжение е към своя край, а то само по себе си е една изключително добра защита“, заяви вицепремиерът.

Бъчварова припомни, че по темата за охраната на границата вече е изградено добро сътрудничество и с армията. Предстои за охраната на границата да бъдат и постоянно назначени служители на Гранична полиция, което ще доведе до намаляване броя на командированите служители на МВР, допълни тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1724 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.05.25 | 18:33

3
госпожа министърката се надявала - миндил долен неспособен
дуци

2016.05.27 | 00:35

5
остави , винаги като говори ви едно че е дрогирана
роб на влаЗта

2016.05.26 | 01:41

4
бЪЧВАРОВА огледай се та дори и границата да отворим те ще минат и ще заминат какво само имитиращ дейност и харчиш държавни пари....Не искат тук ....И ние не искаме благодарение на ВАС .
152

2016.05.25 | 18:33

2
Какво ще се случи, ако има разминаване между химерните и малоумни надежди и реалната действителност, която ни очаква? Ще подаде ли оставка и извинения за заблуда на обществото?

2016.05.25 | 18:32

1
О да, вече съм спокоен след като номенклатурната бабичка Бъчварова ми каза да не се притеснявам.

Добави коментар

Водещи новини