Цветанов: Мандатът на Плевнелиев беше тежък, оценяваме всичко, което е направил (видео)

  • 20 май 2016 13:16

  • 5049
  • 7
Цветанов: Мандатът на Плевнелиев беше тежък, оценяваме всичко, което е направил (видео)
©

ПП ГЕРБ оценяваме високо всичко това, което направи президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по време на тежкия му мандат. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти в парламента във връзка с отказа на държавния глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да се кандидатира за втори мандат.

„Когато има лични причини, не смятам, че трябва да го коментираме. Що се касае до политическата част на днешния акт мога да кажа, че както на президент Плевнелиев, така и на всички избрани президенти през периода на демокрация могат им бъдат давани само положителни оценки”, уточни Цветанов. Той коментира, че президентите са пряк избор на българските избиратели. „Типично за българската политика е когато някой заяви, че няма да се кандидатира за дадена позиция или не е вече на тази позиция, всички да се хвърляме срещу него и да бъде като диви животни. Както покойния президент Жельо Желев, така и президента Стоянов, Първанов и сега Плевнелиев - това са хора, които трябва да бъдат уважавани. Трябва ние политиците да се възползваме от техните международни контакти”, посочи още народният представител.

„Не очаквайте от мен лоши думи, както към старите президенти, така и към действащия президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Ние от ПП ГЕРБ оценяваме високо всичко това, което направи президентът Плевнелиев в тежкия политически период, в които имаше много тежко противопоставяне. Това е единствения президент в годините на Преход, който състави два служебни кабинета и успя да намали това противопоставяне, за да могат да бъдат проведени два извънредни парламентарни избора и разбира се да имаме днес 43-ия парламент и да работим по всички тези стратегически приоритети, за които говори и президента и за които се консолидираме и тук в парламента - съдебна реформа, антикорупционно законодателство, по което всичко ще бъдем консолидирани, за да бъде прието”, допълни Цветанов.

Последвайте канала на

Калина Христова
5049 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.05.26 | 17:00

4
Цецо успокоихте ли се .Ха сега предложете една мижитурка или някакъв боклук По достоен от Плевнелиев нямаше .И език имаше ,и ум имаше и и всичко което трябва да притежава един достоен държавник .

2016.05.26 | 17:00

7
Имал език пoдул се от близане на соросоидни зaдници
дааа

2016.05.26 | 17:00

6
А ти какво искаш, да лиже РУСКИ ПИЯНИ ГЪЗОВЕ ЛИ!!!!!!!!!!!

2016.05.26 | 17:00

5
наричаш тоя предател достоен държавник ... език имаше, за да лиже краварски г*зове, а за народа си е ввраг и ще остане в историята ни като такъв!
someone

2016.05.26 | 17:00

3
хахах Жельо и Стоянов трябвало да бъдат уважавани що ? щото донесоха прекрасната демокрация ли ? я марш от тука наглеци

2016.05.26 | 16:59

2
А щетите които направи на България оценихте ли ги бе безсрамници?!

2016.05.25 | 18:30

1
Да ви и..а майката новини бг.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини