Андрей Райчев: Подкрепата на Радан Кънев за Плевнелиев е удар срещу Зеленогорски

  • 16 май 2016 17:21

  • 5433
  • 0
Андрей Райчев: Подкрепата на Радан Кънев за Плевнелиев е удар срещу Зеленогорски
© Булфото

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и извърши една маневра, която не е в полза на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а в полза на неговата борба с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Така социологът Андрей Райчев коментира пред БНР подкрепата за втори мандат на Плевнелиев, която миналата седмица обявиха от ДСБ.

От отбора на г-жа Кунева беше издигнат Найден Зеленогорски. Не че г-н Зеленогорски ще стане президент, не че той иска да кандидатства толкова, колкото това е маневра със следния смисъл – не Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Зеленогорски е добре подбран, популярен и в двете части на Реформаторския блок. Не върви да кажеш „не става“ и съвсем не върви да кажеш „не той, а аз“, аргументира тезата си Андрей Райчев.

Според него за Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е важно да стане президент, за да извърши преброяване на привържениците на класическото дясно от свое име. Появата на Найден Зеленогорски обаче осуетява това. Те започват да го използват не като президент или политически деец, а като бърсалка за своите собствени интереси, коментира социологът.

Според него ходът, който направи Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, не носи полза и е грешка. Отделно ядоса сериозно президента. Някак подчертава факта, че той няма да осъществи втори мандат.

Райчев коментира и казаното от Георги Първанов, че би предпочел да се бори за президент в рамките на президентска република при сменена Конституция: "Дори Първанов да бъде допуснат до избори, фактът че той иска нещо, което хората не искат, т.е трети мандат, осуетява възможността му да спечели. Но той казва, че ако сменим формата и станем президентска република, то това вече е друга ситуация, той ще има право да кандидатства".

Според Андрей Райчев избирането на Корнелия Нинова начело на БСП увеличава шансовете за обединение вляво.

Той каза още, че ако Бойко Борисов се кандидатира за президент, кандидатът на левицата има много малки шансове. Ако обаче кандидат на десницата е Плевнелиев, левите ще победят почти сигурно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5433 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини