Румен Петков: Това с ветото е най-доброто, което направи Плевнелиев за мандата си (видео)

  • 16 май 2016 08:05

  • 5481
  • 6
Румен Петков: Това с ветото е най-доброто, което направи Плевнелиев за мандата си (видео)
©

"Трябва диалог, това е осъзната необходимост на партия АБВ. Вчера прозвуча много силна заявка как да се води диалог, ние бяхме сериозна предпоставка за водене на този диалог. От една седмица насам всичко е АБВ". Това заяви в ефира на БНТ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ.

И допълни, че е горд с Поли Генова и я поздравява специално, защото това, което е направила, е подвиг.

"Ясно сме казали, че сме лява партия, ориентирана. Ние държим на интелигентността в политиката и сме благодарни на всички, които ни подкрепиха вчера. Ние сме твърди в решението си, имаме морал, и това трябва да го докажем на българите. Не сме шизофреници, както една друга партия", намекна Петков.

"АБВ преподаде един урок по морал", горд е той.

"Стремежът ни е в активен диалог, да намерим силни и убедителни фигури, които да отговарят на изискванията за президент. Всички хора в АБВ излъчваха воля да се води диалог в обществото, с ясни ангажименти. Според нас трябва да се направи допитване до обществото какъв трябва да е президентът", смята Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Двете най-коментирани фигури за президент при нас са Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Ивайло Калфин". Не мога да говоря вместо Конституционния съд, но не виждам проблем с това, Първанов да е президент за трети път", добави той.

"Относно избора на БСП трябва да се даде шанс на Корнелия Нинова, не бива да товарим нещата още в самото начало", смята Петков.

"Това с ветото е единственото нещо, което Росен Плевнелиев направи за мандата си на президент. Има резон в него", каза депутатът.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5481 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
venzelei

2016.05.16 | 14:16

6
Последния комунистически удар...КТБ
venzelei

2016.05.16 | 14:01

5
Последния комунистически удар...КТБ
Румен

2016.05.16 | 13:58

4
Рядко отвратителен човек.
Петър

2016.05.16 | 13:58

3
Наглец ! Член на ДС . Кумунист ! Заради такива като теб прехода още не е приключил !!!

2016.05.16 | 13:58

2
Верният г.зоблизец на Агент Гоце!Двамата са най-добрият пример за урудливите продукти на Прехода!
ПЪРВАНОВ И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.05.16 | 13:58

1
ГОЦЕ И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ СТОЛЕТНИЦАТА ИСКАТ ОТНОВО ВЛАСТТА. ВЛАСТ ЗА ПАРИ И НОВИ КАПИТАЛИ. НО, НЕКА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП И АБВ ДА НИ ОБЯСНЯТ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ ? КАК ДРУГАРИТЕ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ , ОВЧАРОВ, ЯНКОВ ... И ЦЕЛИЯ АКТИВ НА СТОЛЕТНИЦАТА СТАНАХА МИЛИОНЕРИ НА МЛАДИ ГОДИНИ ? КАК ДРУГАРИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? ИЛИ С КРУПНИ ИЗМАМИ ? БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ ? ТА НАЛИ ТЕЗИ СЪЩИТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ ИЗБРАХА НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП И ТЕ ЩЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ВИЕ ? КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ ОКРАЛИ РОДИНАТА НИ. ЖАЛКО ЗА ИСТИНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ ОСТАНАЛИ НАЙ-БЕДНАТА ПРОСЛОЙКА НА ОБЩЕСТВОТО. СРАМ МЕ Е ,ЧЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В ТАЗИ ПАРТИЯ. ВИЕ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ СТЕ ПОЗОР ЗА БСП.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини