Кунева: Зорница Русинова е много утвърден експерт

  • 13 май 2016 14:51

  • 5027
  • 4
Кунева: Зорница Русинова е много утвърден експерт
© Булфото (архив)

Вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 откри Иновативно младежко експо в Русенския университет.

"Действително няма по-важна и по-ключова дума от думата иновации. Без да вдигнем растежа на икономиката си, няма как да достигнем онези мечти, които имаме като страна, за повече справедливост, за повече възможности за всеки, за повече солидарност в обществото. Имате две задачи - да бъдете себе си и да дадете всичко, на което сте способни", каза по време на откриването пред студентите Кунева.
Със свои щандове се представят 22 университета, училища, клубове и центрове.

След откриването Кунева коментира пред журналисти предложението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за да бъде новият министър на труда и социалната политика. "Досега всички имена, които съм чувала, са били много разумни. Ако става въпрос за г-жа Русинова, тя е много утвърден експерт и човек, който е развил много добро чувство за това, което може да се прави през политиките. Мога да кажа само добри думи за нея", каза Кунева, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5027 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
дуци

2016.05.20 | 01:16

4
маймунева що не се скриеш в дън гори тилилейски ,че само глупости бълваш , не се ли наяде докато бе еврейски (eвро) депутат ???
Пълна ГАВРА с МАЙКА БЪЛГАРИЯ

2016.05.14 | 12:55

3
Куневска патка ти не я знаеш г-жа Русинова като зам. директор на ИАРА че се омаза здраво. Тя поне е по-умна от Кунева. Това е факт.
Ку-ку ето съм

2016.05.14 | 12:55

2
Има дарбата на врачка.Няма нещо да не знае и да не е всекомпетентна.

2016.05.14 | 12:55

1
Господи кога ще си прибереш вересиите

Добави коментар

Водещи новини