Премиерът: Дончев е от войниците на ГЕРБ (видео)

  • 13 май 2016 12:36

  • 2188
  • 4
Премиерът: Дончев е от войниците на ГЕРБ (видео)
© Булфото

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е от войниците на ГЕРБ, той няма шанс да не се съгласи с нещо, което партията или аз като правителство му кажем, така че тези, които се опитват да си направят на мой гръб някоя реклама, изобщо не е вярно. Това каза пред журналисти в НС премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод обсъжданата номинация на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник за социален министър.

По думите му, темата е много сериозна да пусне ново предложение, за да се види, че не става въпрос за отказ. Премиерът посочи, че Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е от хората, с които си говори с часове по много теми. На въпрос защо е имало разминаване между имената вчера и защо Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник не иска, Борисов посочи, че в България медиите са на 1000 % свободни, не може да се меси в очакванията им.

„От мене да сте чули нещо по темата? Г-н Цветанов има своето мнение като председател на Парламентарната група. Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е много добър министър, но той на практика има отношение по три ресора“, посочи Борисов. По думите му ,освен за еврофондовете, които поради липсата на пари в Брюксел България има да дава огромни пари.

„Много милиарди, които са минали на европейски съвет, но малко като едно време при правителството на Орешарски. Вдигат заплатите на МВР, но не казват откъде ще вземат пари“, каза той и посочи, че в Европейския съвет се приема помощ млрд и 800 млн. евро за Африка, 6 млрд. за Турция, а в същото време в бюджета на ЕК го няма.

„Затова единственото място поне според мен, откъдето могат да се съберат пари, като се режат кохезионни фондове или когато се търсят големи корекции по действащите програма, за да останат парите в бюджета. Така си го представям аз“,каза той. Премиерът заяви, че Томислав Дончев отговаря за това и е натоварен да отговаря и за енергетиката.

„Естествено ще помага по ресора свързан със социалното министерство и европейските програми, но ще му изяде цялото време“, каза той. Премиерът поясни, че преди два дена е бил с него в Лондон и е участвал, че той се е забавлявал с медиите. „Понеже в Лондон английският хумор е нещо, което на мене много ми допада и се позабавлявах с вашите очаквания, да ги наречем“, посочи Борисов.

Последвайте канала на

Калина Христова
2188 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.06.05 | 19:52

4
И за кого се борят тези войници, явно не е за народа, защото никаква промяна не усещаме... а те яко воюват....
someone

2016.06.05 | 19:52

3
той няма шанс да не се съгласи с нещо, което партията или аз като правителство му кажем Значи е просто кон с капаци, това е диктатура, а не партия.
QLOVA KURVA BOIKO OGRABI KTB S MESTAN I CACATA

2016.06.05 | 19:52

2
BOIKO LAINOTO OBIZA DA GO SHIBAT POVEZE XORA -A TOI DA GULTA
SYX NA SPERMOQDA BOIKOYGLY PEDERASA DOGANOV

2016.06.05 | 19:52

1
BOIKOOOOOOOOOOOOO KOI TE FANE TI GO NAXAKVAAAAA PAZAVROOOOOOOOOOO ANALNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини