Цецка Цачева: Имаме нужда от разум и спокойствие

  • 13 май 2016 08:21

  • 1379
  • 3
Цецка Цачева: Имаме нужда от разум и спокойствие
©

В студиото на сутрешния блок на Нова телевизия председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 коментира ситуацията след оттеглянето на подкрепата към кабинета на АБВ.

Тя припомни, че още след парламентарните избори е било ясно колко тежко ще бъде да се управлява при създадените условия.
Цачева не приема оттеглянето на АБВ от управлението и причините за това. Според нея решението за това е взето след конгреса на БСП и промените в левицата.
„Имаме нужда от разум и спокойствие, а не от войнственост“, заяви още Цачева.

Председателят на НС коментира и референдума на Слави Трифонов. По думите й, е станало ясно, че българските граждани искат той да се проведе заедно с президентските избори. По думите й, е напълно възможно октомври да се проведе и референдумът на Веселин Марешки. Цачева поясни, че в момента тече проверката на подписите, събрани от бизнесмена и ако всичко е наред, той ще влезе в парламента.

Цачева коментира и Изборния кодекс и недоволството на българите зад граница след промените, направени в него. Тя напомни, че България има Конституция и не може да се говори дали нещо се харесва или не се харесва. „Моето мнение е, че и трима сънародници да има в едно населено място извън България, те трябва да могат да гласуват“, заяви все пак Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1379 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.05.13 | 20:36

3
mlukni ma travestit....
Дефицит

2016.05.13 | 20:36

2
Че откъде разум, лелко?
Цв.Цвачева

2016.05.13 | 20:35

1
Трябва ни поне още 2-3 години за да си оформим милионите в сметката ни !

Добави коментар

Водещи новини