Мая Манолова: Както е тръгнало, може да забранят на жените да гласуват (видео)

  • 10 май 2016 08:30

  • 9669
  • 5
Мая Манолова: Както е тръгнало, може да забранят на жените да гласуват (видео)
© Булфото (архив)

По въпроса за бурките трябва да се подходи много внимателно и да се видят всички гледни точки, каза омбудсманът на Република България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по Нова ТВ.

"Идеята на религиозните облекла е те да се носят навън", допълни гостенката в студиото. "Много често самата забулена жена е обект на дискриминация", поясни тя. "Бурката не е сериозен проблем за сигурността, а по-скоро за самата жена. Решението трябва да бъде взето със скалпел, а не с парен чук", категорична бе Манолова.

"Както сме тръгнали, ще забранят на жените да гласуват. Надявам се, че политиците ще проявят разум и да дадат право на българите извън страната да гласуват", каза още тя по повод дискусиите относно промените в Изборния кодекс. "Лично аз не съм чула да съществува доклад на някоя служба, че подадените в чужбина гласове са заплаха за сигурността на страната", каза тя по повод предложението на Патриотичния фронт за ограничаване на броя на секциите в Турция. "Българските турци ще дойдат с автобуси", поясни Манолова.

"Не коментирам политически партии, но пожелавам успех на всеки лидер", каза Манолова по повод избирането на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за председателя на БСП.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
9669 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Виж ти...

2016.05.13 | 15:59

5
...виж ти, ми то си е ясно мноооооого отдавна, че криминалната типаж тип -каста наричащи се социалисти или комунисти или некакви си, си имат вземане -даване с арабскиЮ свет- това автоматчета, това бомбички, това друго военно оборудване и такаааа...Та сега за едни бурки, айде моля ви се - дискриминационно е, та чак се стигна до правата на жените...Боже, Боже ела си прибери вересиите...

2016.05.13 | 15:58

4
КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ

2016.05.13 | 15:58

3
Другарката Манолова използва позицията омбудсман за тяснополитически цели на своята партия. За пореден път се доказа, че соцалистите просто не могат да работят за народ и държава.
Никола

2016.05.13 | 15:58

2
Една приказка за съвременните ПОПКРЪСТЬОВЦИ с участието на Мая Манолова., бая турски лири и още...Ердоган, Лютви Местан и др.

2016.05.13 | 15:58

1
А такива ,като Тази пеперудка докараха и ДПС и ДОСТ и ислямистите да се намесват във разграбването и унищожаването на държавата .Тя се вживява нещо като спасител на всеки ,на всички и всичко в държавата .Герб да му бере гайлето на тази бъркачка .

Добави коментар

Водещи новини