Кадиев: Забравете парите от КТБ да се върнат в държавата

  • 09 май 2016 18:01

  • 2527
  • 4
Кадиев: Забравете парите от КТБ да се върнат в държавата
© Булфото (архив)

Аз не съм напуснал БСП. БСП ме изключи. Това няма значение. Това вече е минало. Изборът на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е нещо хубаво за БСП, защото всяка една промяна внася свеж въздух. Моята работа не е да коментирам БСП, а да работя за структурите на нашата партия. Аз харесвам Михаил Миков, харесвам и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, харесвам и Корнелия, но като хора. Да си лидер е нещо друго. Ако има сериозно почистване на авгиевите обори, ще работим с БСП.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ независимият депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Първите протести срещу кабинета на Пламен Орешарски бяха спонтанни. И аз бях на тях. После нещата се изродиха. Признанието на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за Делян Пеевски и натиска на ДПС е нещо хубаво, но това не го оправдава. Той беше лидер на най-голямата партия, на партията мандатоносител и не трябваше да постъпва така. За мен беше много странно това, което направиха ДПС след евроизборите. Изведнъж те дадоха на заден ход. Беше изминала една година от гласуването на Пеевски. Нещата се бяха успокоили и можеше да се продължи напред. Никой не обясни за реакцията на ДПС, разкри Кадиев.

Той коментира и темата за доклада на "Аликс Партнърс" за КТБ. Аферата най-вероятно ще има продължение с много съдебни дела. Цветан Василев няй-вероятно никога няма да се върне в България. Забравете обаче за връщането на парите от КТБ в държавата. Банката е била пирамида и е прикривана от политиците. Всичко това исках да видя в доклада, но не успях. "Аликс Партнърс" обясняват всичко с Василев. В доклада няма една дума за политик, за безхаберието на БНБ, на КФН. Корупцията в България е проникнала до такова ниво, че тя се възпроизвежда непрекъснато и много трудно може да бъде изкоренена. Корупцията е най-големия проблем в България, категоричен беше независимият депутат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2527 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ха ха ха

2016.05.17 | 11:22

4
Айдука вика :"Дръжте айдука".Отдавна известна народна мъдрост.
коко

2016.05.17 | 11:22

3
Влезъл си от листата на БСП , а после станал независим....................пълна идиотщина.Щом са те изключили от Партията - нормално е да напуснеш Народното събрание , ама още стискаш кокъла !!

2016.05.17 | 11:21

2
ПОРЕДНИЯТ ГРАБЕЖ БЕЗ ОСЪДЕНИ.

2016.05.10 | 10:23

1
Човек ако прочете доклада може сам да си направи заключения. Това че не присъстват конкретни имена на политици не означава, че вътре няма инкриминиращи данни.

Добави коментар

Водещи новини