Социалистите почетоха 9 май (видео+снимки)

  • 09 май 2016 13:18

  • 3355
  • 6
Социалистите почетоха 9 май (видео+снимки)
© БСП

Председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и стотици други социалисти почетоха 9 май. Присъединявам се към шествието от уважение към всички загинали в борбата за свобода, към тези, които са дали младостта и живота си, към ветераните от войната, които са положили всички усилия за Освобождение на България, е заявила Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП, след поднасянето на венци и цветя на Паметника на незнайния войн.

Шествието се е отправило към Паметника на Съветската армия, а паметта на загиналите в освободителната борба са почели и председателят на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, председателят на БСП-София Калоян Паргов, депутати от БСП.

Председателят на социалистите Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е коментирала пред журналисти, че състоянието в страната я е мотивирало да поеме отговорността и да стане председател на БСП.

"Получих подкрепа от делегатите, които искаха промяна в БСП. Вероятно им хареса планът ни за промяна - както организационна, така и в подобряване на комуникацията с левите хора", е посочила Нинова. Тя е казала, че хората очакват и промяна в страната. "След като БСП набере сила, те очакват това да се случи. Очакват и левият проект за солидарна и справедлива държава да се реализира", е отбелязала тя. Според нея е много важно с какви хора работи човек и с какъв екип.

Нинова е казала, че левицата ще предложи разумен диалог на ляво мислещите сили. "Това обаче не означава, че тръгваме веднага с общи решения, с общи политики", е допълнила тя. Според нея трябва да има диалог с офицерите от запаса, с майките, с пенсионерите. С всички тези, които имат нужда от силна лява партия, е заявила Нинова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3355 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.05.10 | 10:21

6
Няма такова лицемерие .

2016.05.10 | 10:21

5
дърти комуняги
ANTIFA

2016.05.10 | 10:21

4
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АНТИФАШИСТИ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ ЧЕСТИТ ДЕН НА ВЕЛИКАТА ПОБЕДА НАД ФАШИСТКАТА НАПАСТ ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

2016.05.10 | 07:00

3
Какво е 9 май?Да не е рождения ден на Вожда.

2016.05.10 | 07:00

2
Масовите убийци празнуват. Пфу!
Elen

2016.05.10 | 02:06

1
Kade eee tozi ot Elenite

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини