Слави Бинев: Конфликтът ми с премиера е тлеещ и с различна спорадичност (видео)

  • 04 май 2016 08:29

  • 7619
  • 4
Слави Бинев: Конфликтът ми с премиера е тлеещ и с различна спорадичност (видео)
© Булфото (архив)

Напрежението в обществото се вижда. То е свързано с безработицата и безпътицата. Конфликтите избиват на спортно или етническо ниво. Хората не усещат, че държавата действа и осъжда справедливо. Няма държавност.

Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от Патриотичния фронт Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, коментирайки етническото напрежение в Раднево. Той говори и по темата за корупцията в ДАИ. От 4 години говоря за този проблем. Задавал съм въпроси, още когато бях евродепутат. Сега не минава парламентарен контрол без да задам въпрос по тази тема. Министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета винаги отговаря, че няма проблем, а се оказва, че има огромен такъв. Ако съм на мястото на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, веднага се разделям с този министър. Най-лошото е, че всеки ден предупреждаваме за проблеми, а управляващите повтарят, че няма нищо, вместо да ни благодарят и да започнат разследване, даде пример на Бинев.

Всички знаят за моя тлеещ конфликт с премиера. Този конфликт ще бъде с различна спорадичност. Никога няма да кажа на един човек, че е чист, ако се е омазал до ушите. За това скочих и срещу "калинките" в СЕМ. Не може всичко да се решава в партийните централи. Как ще скочиш срещу този, който те е издигнал и е направил схемата да те изберат? България е на 113 място по свобода на словото. СЕМ трябва да се ръководи от човек, който е в конфликт с управляващите. Това трябва да стане традиция според мен, категоричен беше депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7619 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
bai Tosho

2016.05.15 | 12:39

4
Като тоя е бил каратист Бойко какъв е бил? Каратист (и то слаб), наркотрафикант, нарушител на ембаргото и всичко забранено от закона. Така че както гледате за гол Асан така гледаите и за другите цигани.

2016.05.05 | 19:17

3
Ех, защо Жоро Илиев на времето не ти натроши тъпата манерка.

2016.05.04 | 20:27

2
Искаме да гледаме Кумите с каратистите на трибуната на Народното събрание.
naco

2016.05.04 | 20:26

1
Г-н Бинев не може ли малко по-спокойно,ВСИЧКИ знаем КОЙ Сте и как отидохте ТАМ! А,що се отнася до "конфликта" Ви с "премиера",то той е толкова реален колкото да ЗАПАЗИ КОКЪЛА!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини