Московски изхвърли шефа на Гражданска въздухоплавателна администрация

  • 22 април 2016 15:46

  • 6688
  • 2
Московски изхвърли шефа на Гражданска въздухоплавателна администрация
© Булфото

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета е взел решение още преди седмица да предложи смяна на главния директор на Гражданска въздухоплавателна администрация /ГВА/ Минчо Цветков, съобщиха от пресцентъра на министерството.

Повод за това са множество сигнали за незаконосъобразни действия, с които министърът се е запознал.

Още в началото на тази седмица министър Московски е депозирал предложение до министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за освобождаване на директора на ГВА. На 21 април заповедта е връчена на Минчо Цветков.

Проверката на сигналите продължава, като случаите, които не са от компетентност на МТИТС, са придвижени към съответните служби.
Министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета работи усилено за прекратяване на нерегламентираните практики, като по всички сигнали се предприемат незабавни действия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6688 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.24 | 09:22

2
е сега тимаджиите трябва да си търсят нов "човек"
Виктор

2016.04.23 | 09:04

1
А може би Боко вече е намерил негов ''човек''

Добави коментар

Водещи новини