Румяна Бъчварова: Контрабандата на мигранти е провокация срещу правовия ред

  • 12 април 2016 16:30

  • 1610
  • 2
Румяна Бъчварова: Контрабандата на мигранти е провокация срещу правовия ред
© Булфото

Контрабандата на мигранти е добре организирана провокация срещу правовия ред на нашите държави, затова трябва по-активно сътрудничество и обмен на информация за ефективното санкциониране на организаторите на трафикантски мрежи”, заяви министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. по време на срещата си с главния прокурор на Турция Мехмет Акарджа.

Двамата обсъдиха миграционните процеси, борбата с тероризма и организираната престъпност.

Според Бъчварова най-важна е комуникацията с южната ни съседка с цел ограничаване на мигрантския поток, защото това ще помогне и при противодейстивето на тероризма.

Министърът изрази съоблезнования за жертвите на неотдавнашните терористични атаки в Турция.

„Турция води много решителна борба с терористите, които извършват престъпления срещу човечеството”, подчерта Акарджа. Той добави, че страната има нужда от помощта на България и на всички държави.

В срещата участваха и главният прокурор Сотир Цацаров, зам.-министърът на вътрешните работи Филип Гунев и главният секретар на МВР Георги Костов.

Последвайте канала на

Калина Христова
1610 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.18 | 11:50

2
Време е да свалим това антибългарско правителство! Докато послушници пред уродите от гейсащ, България и българските граждани са тласкани към геноцид, а държавната мафия (сегашното коалиционно правителство) тъне в разкош и се облагодетелства!

2016.04.18 | 11:50

1
Майтапчийка - говори за правов ред в България!

Добави коментар

Водещи новини