Каракачанов: Управлението няма друга алтернатива

  • 09 април 2016 12:02

  • 1793
  • 6
Каракачанов: Управлението няма друга алтернатива
© Булфото

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността смята, че настоящото управление няма друга алтернатива в момента. "Какво биха променили едни предсрочни избори в момента? Горе-долу същата конфигурация, може би една-две от партиите няма да влязат в Народното събрание", каза той в предаването "Седмицата" на Дарик.

Каракачанов добави, че трябва да се предоговорят нещата и най-вече механизмът, по който се вземат решения. "Няма такъв механизъм и нещата са малко на самотек", коментира той. В програмата на правителството, която ВМРО подкрепя, са заложени шест-седем приоритета и те са приети, но няма механизъм, по който приоритети се подреждат.

Миналата година от Патриотичния фронт изредиха седем искания и поставиха ултиматум на кабинета те да бъдат изпълнени до 1 юли 2015-а. "Тези точки бяха битовата престъпност, изграждане на оградата по границата - започваш да правиш нещо, след което спираш. Не мога да разбера тази логика", припомни Каракачанов. Сред тях бяха и законови промени, които по думите на лидера на ВМРО са минали на първо четене до средата на миналата година и оттогава отлежават.

"Една такава тактика - тупане на топката, залъгване, която честно казано е леко обидна, да не кажа, че и глупава, защото какво печелиш от това? От това, че не решаваш проблема с битовата престъпност, кой печели? И какво като ние сме го поискали, а ти не си го направил? Ще се надхитряваме ли", попита Каракачанов.

На въпрос дали ще стане кандидат за президент на ВМРО, структури на която издигат номинацията му, Каракачанов посочи: "Искам държавният глава да бъде достоен човек, да бъде балансьор в политическия живот, а не да прави едностранни или неадекватни ходове, както се случва за съжаление пет години. Другото, което искам, е Патриотичният фронт и всички национални патриотични сили в България да имат общ кандидат. И тук вече е големият разговор дали това ще се случи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1793 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.04.10 | 20:51

6
Предател! топка лой! Каракачанов на майка ти в путк*та боклук
Мишо

2016.04.10 | 20:50

5
Усещат ХУЯ!!!!120 хрантутници стигат!!!!

2016.04.10 | 20:50

4
Тази свиня и доносник си е повярвал и взел много на сериозно!
гошо

2016.04.10 | 20:50

3
Защо бе,тлъсти господине?Влизате по затворите и идват други вместо вас.Просто е.

2016.04.10 | 08:31

2
MINITHETATA TREPERYAT KATO MALKI KUTCHENCA DREBNA PORODA. MISLETE ZA BULGARITE DREBNI DUCHICI

2016.04.10 | 08:31

1
Лека нощ,деца !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини