Цвета Караянчева: Подкрепяме министрите си, няма конфликт между Цветанов и Бъчварова

  • 08 април 2016 07:39

  • 1632
  • 2
Цвета Караянчева: Подкрепяме министрите си, няма конфликт между Цветанов и Бъчварова
©

Ние подкрепяме министрите си, дори и тези, които не са от ГЕРБ. Законът за МВР  е много тежък, но той ще влезе в зала. Няма конфликт между Бъчварова и Цветанов. Това заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ в ефира на БТВ.

По думите й те са парламентаристи и трябва повече говорене, за да се убеди не само опозицията, но и парламентарните им партньори. "Г-н Цветанов беше вътрешен министър и е изключително навътре в материята. Има две четения на закона, за да може всеки да изложи своето мнение", каза още тя.

По думите й от ГЕРБ постоянно са подложени на тестове. "Трябва да има критики, това е градивно. Няма да се затрудни работата между Цветанов и Бъчварова", каза още тя и добави, че те двамата трябва да водят диалог и да убедят партньорите си.

"В декларацията, която изчетох, искахме да разберем каква е реакцията на премиера за Москов и Ненчев, искахме да чуем неговата позиция. Ако той ги подкрепя и ние ги подкрепяме", обясни още тя.

Последвайте канала на

Калина Христова
1632 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.08 | 20:58

1
kurvoooooooooooooo,ne liji ma pazavroooooooooooooo

2016.04.08 | 20:58

2
Какво бе маминото?

Добави коментар

Водещи новини