Борисов: Ще има още арести (обновена+видео)

  • 31 март 2016 18:55

  • 6396
  • 27
Борисов: Ще има още арести (обновена+видео)
© Булфото (архив)

Убеден съм, че в парламента има достатъчно отговорни хора, които разбират, че в следващата година и половина трябва да приемем много важни закони. Представили сме "пътна карта" пред Европейската комисия, която трябва да спазваме. С тези закони ще покажем и на хората, че работим по определени правила. С тези закони ще подпомогнем и отпадането на мониторинговия механизъм спрямо България. 

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Аз мисля, че в държавата се спазват всички правила, коментира той ареста на директора на ДАИ. Загиналите при катастрофи са огромна щета за близките и за държавата. Над 7000 души остават осакатени на година. Близо 2000 умират по пътищата. Това са все млади хора, които трябва да раждат деца и да работят. Всичко това се дължи на тези, които раздават фалшивите книжки. Акцията беше проведена много добре. Ще следват още арести. Това го обещавам. За нашата работа говори факта, че всяка седмица ни посещават директори на Европол и Интерпол, които дават само добри оценки, допълни премиерът.

Нито една реформа не се прави лесно. Ако беше така, част от реформаторите щяха да си седят във властта. Най-лесно е да си в опозиция. Всички реформи стават заедно. Правят се заедно от всички министри. Те трябва да носят заедно отговорност. Министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва успя да намали с близо 60 млн. лева цените на лекарствата. Тези пари остават в НЗОК и това явно разгневи много хора. Реализираме здравната карта. Дадохме над 300 млн. лева за нова апаратура. Онкоболните вече няма да ходят да се лекуват в чужбина. В тези протести не се говори за пари. Хората виждат какво правим. Аз съм убеден, че здравната реформа ще успее и ще бъде доведена до край. Министър Москов трябва да се среща с медицинските работници и да обяснява, за да могат те да си работят спокойно. Тези протести се подклаждат от всички. ДПС, БСП натискат там, защото си мислят, че Москов е беззащитен. Това не е така. ГЕРБ седи с цялата си мощ зад него и го подкрепя, за разлика от ДСБ. С тази подкрепа реформата ще стане, категоричен беше Борисов.

В Европа дават България за пример в борбата срещу контрабандата и корупцията. Аз съм горд от този факт. Това е най-важното за страната - стабилността. Не мисля, че някой в момента иска предсрочни избори. Я си представете, как утре реформаторите ще си наредят листите за едни предсрочни избори? Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на кого е опозиция? Той част ли е от Реформаторския блок? Реформаторският блок подкрепя ли управлението? Каква опозиция е Радан, попита риторично министър-председателят.

Естествено, че имаме врагове. Вкарахме 3 млрд. лева повече в хазната. Тези пари дойдоха от пресичането на контрабандни канали. Тези, които са засегнати, не са ли ни врагове? Същото важи и за обществените поръчки. Министрите се стреснаха първоначално, но сега започват да разбират за какво става въпрос, каза още той. Въобще не искам да коментирам несериозните писания на някакво сръбско списание. Това са несериозни неща. Сръбският вестник "Рога и копита" написал, че..... Вие сте сериозен журналист. Не ме занимавайте с глупости. Не мога да си представя, че в сръбска телевизия ще питат техния премиер какво е пишело в българските електронни издания ПИК, Блиц, Бивол. Това са несериозни неща. Терористите гледат телевизия. По тази тема не трябва да се говори. Има и африкански сайтове. Вижте и там какво пише, ядоса се Борисов.

Антитерористичните учения и ученията по границата са необходими. Всички работим и полагаме огромни усилия. Тези работи трябва да се вършат малко по-тихичко. Ние трябва да имаме готовност, ако тези 30 000 души тръгнат от Гърция. За това правим просеките, слагаме колове и подготвяме заграждения. Никак не ни се прави ограда. Това струва пари, с които можехме да строим пътищата. В момента гръцката страна се справя добре, но ние трябва да сме готови за всичко, обясни Борисов.

За президентските избори ще говорим след юни. Давам им на другите време да се готвят. Имаме си прекрасна президентска двойка. Росен Плевнелиев си върши прекрасно работата. Забранил съм на всички в ГЕРБ да говорят за президентските избори. Не е честно спрямо президента да чува всеки ден - ще го сменим с този, ще го сменим с онзи. Ще говорим юни или след юни по тази тема, завърши премиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6396 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2016.04.11 | 13:12

26
БРАВО - това е премиер / не като гоце или гея/

2016.04.11 | 13:12

27
ТИКВА ! Необразован примат , охранител , рекетьор ипонджия , лъжец и крадец ! Що е то ?

2016.04.11 | 13:12

23
БРАВО БОЙКО МАЧКАЙ ЧЕРВЕНАТА ЧУМА
DOGAN GO NAXAKA QKO V PUT.KATA NA KURVA BOIKOYGLY

2016.04.11 | 13:12

25
DOGAN GO NABI QKO V PUTKATA NA PRODAJNATA KURVETINA BOIKOYGLY DURTATA PROSTA I TUPA OLIGOFRENSKA PAZAVRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!BOIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - TI PAZAVROOOO PRODADE DURJAVATA NI NA IBAZA SI ERDOGAN -------------MRI KOPELE TURSKO------------------yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

2016.04.11 | 13:12

24
Mazkai boiko xyq na Dogan ,nalapai go i gi i3smukai celia
Джани

2016.04.11 | 13:12

22
А кога ще се проведе операция срещу Бойко и Герб? Те също са корумпирани и обират народа ежедневно!
MURJO

2016.04.11 | 13:12

21
ZA6TO TOLKOVA CIGANI SI VZEHA KNIJKI NE MOGAT DA 4ETAT SEGA BOIKO DA POISKA VSI4KI ISPITI IDA VIDIM

2016.04.11 | 13:12

20
Осъдени за корупция във България няма всичко се покрива!
реалист

2016.04.11 | 13:12

19
Тоя смешник, като какъв се изявява.Премиер ли е или милиционер.Пардон пожарникар.
Мразя ББПП

2016.04.11 | 13:12

18
Не съм лош човек. Не пожелавам зло никому. Но тоя изверг ме изкарва от човешкия ми облик. Няма ли някоя баба да го прокълне? Няма ли кой да го гръмне? Няма ли авария на някоя от колите му да го затрие? Няма ли най-сетне нещо да ни избави от това изчадие отвратително? Явно сме лош народ. Щом Господ ни е оставил в ръцете на това нещо. Но се сещам и друго. ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ БОГ!

2016.04.11 | 13:11

17
8 милиона българи чакат само твоя арест и пращане в затвора .
naco

2016.04.11 | 13:11

16
Тези "арести" според Вас г-н Борисов ще оправят ли ПОЛОЖЕНИЕТО,след като още не сме разбрали ,КОЙ ИЗПРАТИ СМС-а,примерно???
DOGAN GO NAXAKA QKO V PUT.KATA NA KURVA BOIKOYGLY

2016.04.11 | 13:11

15
DOGAN GO NABI QKO V PUTKATA NA PRODAJNATA KURVETINA BOIKOYGLY DURTATA PROSTA I TUPA OLIGOFRENSKA PAZAVRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!BOIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO - TI PAZAVROOOO PRODADE DURJAVATA NI NA IBAZA SI ERDOGAN -------------MRI KOPELE TURSKO------------------yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Добави коментар

Водещи новини