Коцева: Не обявихме война на палатките, обявихме война на боклука

  • 17 март 2016 08:44

  • 1934
  • 3
Коцева: Не обявихме война на палатките, обявихме война на боклука
©

Ние не обявихме война на палатките, обявихме война на нерегламентираните сметища и на боклука. Срещнахме отпор от хора, от които не очаквахме. Протестиращите ни казаха, че ще работят заедно с нас. Това заяви Ирена Коцева от ГЕРБ в ефира на БТВ по повод отмяната на забраната за къмпингуването.

Найден Зеленогорски от РБ заяви, че всичко е тръгнало от „лошите депутатите”, които са спасили Корал и Кара дере от застрояване, от чадъри за 12 лева и от замърсяване. „Трябва да има правила и регулиране. Текстът отпада, но трябва да се създаде регламент от Министерството на туризма”, каза още той.

Коцева уточни, че те винаги са чували гласа на народа. „Борим се за устойчив туризъм – а той е природосъобразен”, каза още депутатката от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Калина Христова
1934 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.03.17 | 14:42

3
Борите се за природоустойчив туризъм в хотели, но до сега не съм видял подобен хотел в България, т.е. искате да напълните хотелите на някого.
баба гицка

2016.03.17 | 14:42

2
свободен плаж на златните и св. константин и елена почети няма - кой им разреши да на "мутрите" да ЗАГРАБЯТ плажовете

2016.03.17 | 14:42

1
борели се срещу боклука... ами всички хотелски комплекси, обшини и т.н., които си изливат кенефите в морето?... ами целия бетон излят по плажовете?... айде първо собствените си кочини да оправите и после да ограничавате гражданите на България да ползват държавните плажове

Добави коментар

Водещи новини