Петрич да е готов за реакция, ако бежанският поток се пренасочи през българо-гръцката граница, призо

  • 09 март 2016 12:40

  • 1257
  • 2
Петрич да е готов за реакция, ако бежанският поток се пренасочи през българо-гръцката граница, призо
©

"Много е важно за гражданите на община Петрич централната и местната власт да поддържат висока степен на готовност за реакция, ако бежанският поток се пренасочи през българо-гръцката граница."

Това е заявил народният представител от БСП Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, на среща с кмета на община Петрич Димитър Бръчков, съобщи Ивайло Костов, парламентарен сътрудник на депутата.

Народният представител и кметът са обсъдили резултатите от срещата Европейски съюз - Турция в Брюксел, като са се съгласили, че прилагането им на практика може да разреши кризата в средносрочен план, но рисковете ще останат високи, особено в следващите месеци.

Димитър Бръчков е информирал за проблемните въпроси, наследени от предишното управление и е изразил увереност, че екипът му ще се справи с предизвикателствата.

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, от своя страна е изразил надежда проектите по трансграничното сътрудничество да получат подкрепа от правителството и да бъдат разширени съвместните инициативи със съседната македонска община Струмица, управлявана от лидера на македонските социалдемократи Зоран Заев.

Последвайте канала на

1257 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Фори

2016.03.09 | 17:46

2
Правителството трябва сериозно да се отнесе с проблема. За сега наблюдаваме само имитация на дейност.

2016.03.09 | 13:13

1
ma toa pedal bil jiw....xxxaaa

Добави коментар

Водещи новини