Вигенин: Разочарован съм, че министърът на отбраната го няма в НС

  • 05 февруари 2016 10:03

  • 1612
  • 1
Вигенин: Разочарован съм, че министърът на отбраната го няма в НС
©

Разочарован съм, че министърът на отбраната не присъства при дебата за един ключов закон. Предложенията, които съм направил, са елегантен изход от ситуацията. Ние като законодатели трябва да отчитаме страховете на българските граждани. Общата ни отговорност е да внасяме успокоение, като постигнем максимална функционалност. Макар и бавно еропейската политика се развива в рамките на сигурността. Това заяви Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, при дебата в НС по повод предложението за охрана на въздушното пространство от НАТО.

По думите му няма нищо дискримиционна в предложения текст. Това е адекватната посока, в която трябва да действа МО. С нищо не се променя смисъла на това, което се опитвате да постигнете, но дава допълнителни гаранции за българските граждани, смята още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
1612 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sdgh

2016.02.05 | 14:33

1
Вигенин пендела е разочарован, защото няма кой да му бочи сфинктера и Гточката му е умряла-затова е разочарован нещастния хомосексуалист, нечистоплътен!!!

Добави коментар

Водещи новини